Всі категорії
Додати товар

Авторський срібний кулон ручної роботи з натуральним чароїтом, хризопразом

4000 грн -5% 3800 грн
Опис

Авторський срібний кулон ручної роботи з натуральним камінням-чароїт, хризопраз.

1. Чароїт 💜🔮👌

Здавна фіолетовий колір є символом мудрості, саме тому мінерал ще називають "каменем філософів". 🙏Має чароїть захисними властивостями і відштовхує від свого володаря різного роду негатив.🙌 Дозволяє розвинути інтуїцію, витримку і розважливість.

Магічні властивості чароїта можуть відчути на собі закохані люди, оскільки він відновлює гармонію у відносинах і зміцнює любов.❤ Називають цей камінь ще й зберігачем сімейного вогнища. Для самотніх людей мінерал буде працювати, як магніт, щоб притягнути другу половинку. Варто також зауважити, що вироби з чароїту допомагають реалізуватися у творчому напрямку. Камінь допомагає краще розуміти навколишній світ і розвинути духовний початок.

2. Хризопраз 💚

Цей камінь асоціюється з оптимістичним поглядом на життя. Такий його репутації сприяє глибокий зелений колір каменю. Напівпрозорий хризопраз як би світиться зсередини. Його соковитий, красивий зелений колір зігріває і підтримує нас, даючи відчуття впевненості.
Талісман з хризопразу, на думку індійських йогів, здатний захистити від псування і пристріту, від наклепу або заздрості. З іншого боку, носіння його надає людині спокій і впевненість у собі і не тільки. Він надає мужність в небезпечній ситуації і витривалість у важкі часи.

📐Розмір кулона: 6×2.5 см

🎁Подарункова упаковка

❗Кулон без ланцюжка ❗
До кулона йде чорний шкіряний шнурок👌

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари