Всі категорії
Додати товар

💎✨ хіт 2021! плетений кулон-сіточка в стилі макраме на шнурку з натуральним каменем кварц

250 грн
Опис

💎✨ Плетений чорний текстильний кулон на шнурку у стилі "Макраме" з мішечком для каменю. Довжина регулюється, камінь легко виймається, можна замінити іншою. Натуральний камінь прозорий кварц. Намистини - натуральне дерево. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!! У продажу є такий же кулон коричневого кольору, можливе каміння в асортименті, уточнюйте у продавця. 💎✨

Розмір: кулона 3,5 х2, 5 см. Довжина шнурка 75 см, в меншу сторону регулюється.

Склад:
Вощена нитка, натуральний камінь, кварц, дерево.

🧙‍♂️👆 Прозорий кварц сприяє очищенню думок та розширенню свідомості. Це мінерал для духовного розвитку, для концентрації уваги, загострення розумових процесів та зміцнення пам'яті.

Всі прикраси з кварцу мають позитивний лікувальний ефект на організм людини: у вигляді кулону позбавляють застуди та грипу, лікують хвороби горла, органів дихання та грудної клітки. Щоб мінерал надав свій цілющий вплив, досить частіше тримати його в руках у всьому хворобі. З кварцу за старих часів виготовляли кварцову воду, що має цілющі властивості.

Білий прозорий кварц допомагає знижувати підвищену температуру тіла, сприяє полегшенню зубного та головного болю. Допомагає лікувати захворювання нирок та загальних захворювань очей. Має неймовірну здатність дарувати прохолоду в спеку, і зігрівати в холодну погоду. Має сприятливий вплив на всі внутрішні органи.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь Текстиль

Схожі товари