Всі категорії
Додати товар

⚫️⚪️ кулон амулет на шнурку "дев'ятиока намистина дзі" натуральний камінь агат 9 очей

230 грн
Опис

⚫️⚪️ Кулон амулет "Дев'ятиока намистина Дзі" (див. опис талісмана нижче) з натурального каменю тонованого особливим чином агату на чорному шнурку з вощеної нитки без регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.⚫️⚪️

Розмір: кулона 4х2 см, довжина шнурка 70 см

Склад:
Текстиль, камінь натуральний агат.

🧙‍♂️☝️ Ця намистина Дзи 9 очей привертає увагу публіки та приносить її власнику велику популярність у суспільстві. За наявності такої популярності та гарної репутації власник 9 окою намистини Дзі здатний набагато легше досягати матеріального успіху та добробуту. Чим більшу популярність набирає людина, тим більше матеріальних благ може отримати у своє розпорядження.

Саме ця якість приваблювати успіх та популярність цієї тибетської намистини Дзі 9 очей так високо цінується всіма, хто прагне стати зіркою естради та здобути велику популярність. Крім того, посилення репутації є дуже цінною якістю як для політичних діячів, так і для ведення справ у бізнес-середовищі. Тому дев'ятиокий намист Дзі підходить і для представників цих кіл суспільства.

Крім здатності намистини Дзи 9 очей приносити своєму власнику широку популярність, вона має ще багато чудових якостей. 9 очей цієї намистини символізують сутність усіх 9 планет нашої сонячної системи. Число «9» у буддизмі це число завершеності та повноти.

Вважається, що ця Дзі приносить своєму власнику всі види удачі та дає переваги в житті, які виражаються в наступних 9 перевагах та здібностях:

- Здатність досягати тріумфальних перемог
- Здатність захистити себе, людей і свою справу від можливих негараздів та небезпек
- Набуття широкої популярності та популярності у публіки
- Набуття почуття власної гідності та шляхетності
- Співчуття та милосердя до людей
- Придбання влади, сили та могутності у суспільстві
- Авторитет та компетенція у тій сфері, в якій працює людина, досягнення великих повноважень та керівних посад
- Здатність як до самоконтролю, так і хороший контроль та управління тими людьми та підприємствами, якими керує ця людина
- Досягнення високої репутації, слави та популярності

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тематика:

Схожі товари