Всі категорії
Додати товар

🌳✨ кулон амулет на шнурку "сріблястий іггдрасіль" дерево життя

150 грн
Опис

🌳✨ Кулон і амулет "Древо життя" він же "Іггдрасіль" на вітом шнурку з регулюванням довжини. Кулон двосторонній, красива деталізація. Колір кулона - античне срібло з чорнінням. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є такий кулон золотистого з чорнінням кольору.

🌳✨ Розмір: кулона 3,6 див. Довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини. Склад: Бижутерный сплав, текстиль.

🧙♂️👆 У скандинавській міфології є дерево Іггдрасіль — це ясен, який подарував Одну мудрість і знання про рунах. У слов'ян дерево життя було символом зв'язку з Родом, законів світобудови, мудрості і безсмертя. В Біблії згадується дерево, яке було посіяне богом у Раю. Значення амулету дерево життя - це прагнення постійного розвитку, працю й отримання задоволення від нього. Якщо вважаєте, що така якість не зашкодить, можете сміливо вибирати цей символ як свій талісман. Він допоможе позбутися лінощів, здобути мудрість і отримати цілком особливий зв'язок з божественним — незалежно від того, якій релігії віддаєте перевагу.

Дерево життя – гарний оберіг для вагітної жінки. Він символізує відродження та появу нового, тому зможе і захистити майбутню матір та її дитину від будь-якого зла, допоможе їй виховати гідного члена суспільства.

Людина, яка носить цей оберіг, завжди матиме такі якості, як працьовитість і оптимізм. Дерево життя має досить потужні захисні властивості, здатний направити на справжній шлях і дати пораду у скрутній ситуації.

Як домашній оберег він може зберегти сім'ю, допомогти позбавитися скандалів і захистить від будь-якого зла всіх, хто живе в будинку.

Загалом, цей талісман сміливо можна назвати найуніверсальнішим серед усіх оберегів від пристріту та псування, адже підходить дерево життя кожному.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари