Всі категорії
Додати товар

🐺🧙♂️ кулон на шнурку амулет "друк велеса" вовча ведмежа лапа оберіг

150 грн
Опис

🐺🧙‍♂️ Кулон на шнурку у формі амулету "Друк Велеса" вовча лапа (читайте опис амулету нижче) Основа кулона кольору сріблястого кольору з чорнінням. Шнурок кручений, чорного кольору, є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу. 🐺🧙‍♂️

Розмір підвіски 3,7см, довжина шнурка 45 см + 4 см ланцюжок регулювання довжини

Склад:
Біжутерний метал, текстиль.

🧙‍♂️👆 Оберіг Ведмежа лапа відомий людям уже багато століть. Раніше вважалося, що коли мисливець знаходив ведмежий слід, то це обіцяло йому багатий видобуток. Згодом символ став більш поширеним. Нині його носять представники найрізноманітніших професій та соціальних верств.

Значення оберегу Друк Велеса полягає в наступному:
- Захист від будь-якого зла. Талісман прийме на себе будь-який негативний вплив на носія, наприклад, пристріт, заздрість і псування. Також він захищає від усіх бід та прикрощів.
- Допомога у реалізації задуманого. Амулет надихає людину на нові звершення та допомагає не відступати перед невдачами.
- залучення фінансового успіху. Оберіг допомагає укладати угоди на вигідних умовах та захищає від несумлінних бізнес-партнерів.

Крім того, символ Велеса Ведмежа лапа – надійний помічник усіх мандрівників. Він оберігає від усіх негараздів у дорозі і захищає від крадіжки.

Талісман допомагає у бізнесі та продажах, але не в азартних іграх. Не варто розраховувати, що амулет забезпечить виграш у лотереї чи картах, оскільки він приваблює успіх лише для тих, хто покладається на власні сили.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Сплав

Схожі товари