Всі категорії
Додати товар

✊🔨 кулон оберіг молот тора "молот мьольнір"

165 грн
Опис

✊🔨 Кулон-амулет у формі молота бога Тора "Молот Мйольнір" на крученому шнурку. Кулон важкий, регулювання довжини на шнурку.
Основа кулона у кольорі почорнене срібло. Гарна деталізація.
Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.✊🔨

Розмір: кулона 4,5х3 см. Довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини. Біжутерний сплав, шнур із вощеної нитки.

🧙♂️☝️ Амулет молот Тора - сильний оберіг, який здатний не тільки захистити свого власника, але й обдарувати його різними здібностями. Цей скандинавський талісман належить одному з найсильніших божеств із скандинавської міфології. Молот Тора називається Мйольнір. Значення амулету Молот Тора для чоловіків Тор вважається одним із найшанованіших богів у пантеоні скандинавської міфології. Він є сином верховного бога Одіна і богині Йорд, а також входити до групи асів - наймогутніших божеств. Тор наказує громом і блискавками, володіє смертоносною зброєю Мйольніром, поясом, що подвоює сили (Мегінг'єрд) та бронзовою важкою колісницею. Оберіг Молот Тора носили більшість дорослих чоловіків Скандинавії. Навіть після приходу на ці землі християнства зброю громовержця носили разом із натільним хрестиком. Тор – це могутній воїн, надійний захисник людей від будь-якого зла та навіть підступності інших богів. Не дивно, що амулети носили воїни та мандрівники. Вважалося, що оберіг не лише захищає власника, а й надає йому сили у битві, приваблює удачу та благополуччя.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари