Всі категорії
Додати товар

Ельфійський лотос каффа накладні вушка ельфа без проколів кліпс ланцюжка кисті косплей аніме

430 грн
Опис

Ціна за ОДНУ КАФФУ! При купівлі пари - кулон у подарунок. Виготовляється ПЕРСОНАЛЬНО під кожного покупця! Безпечної оплати немає, "наложки" не має❗ Перед оформленням замовлення напишіть мені сюди в особисту переписку ( кнопка "Задати питання" біля ціни вироби для комп'ютерної версії, або внизу сторінки з оголошенням для мобільної версії сайту) виріб персоналізований та потребує ваших мірок! Оплата на мою карту, реквізити відправляю через особисту переписку, не оформляти замовлення самостійно!

💜"Ельфійський лотос" 💜 - кафи, нова авторська робота із серії ельфійських прикрас в яскравому веселковому кольорі з ланцюговою підвіскою у вигляді пензлика-водоспаду. Веселкові кристали полегшені , через це прикраса легка і комфортно відчувається при носінні.

Кріплення: Кафи одягаються на вушка ( є ліве і праве ) без кліпс і проколів . Тобто не треба додаткових затискачів, цвяшків і кліпс. Конструкція накладних вушок складається з дротяного каркаса з мідного дроту з покриттям під сталь/срібло , який спроектований так , щоб щільно сісти на вуха. Після одягання кафи відмінно тримаються і не злітають - на 10 з 10 балів. Можна вільно і без побоювань рухатися, нахилятися, танцювати. Дизайн прикрас розроблений мною і весь процес виготовлення (від початку до кінця) виконується особисто. Все що вам потрібно зробити, це виміряти вуха. Як зняти мірки і правильно одягнути оригінальний виріб - при особистій переписці , після того, як замовлення буде оплачено. Для зняття мірок знадобиться лінійка і дзеркал, це не складно.

Склад:
Мідний дріт з покриттям, райдужні акрилові кристали, кришталеві намистини, ажурний декор у вигляді старовинних срібних листочків, підвіска ланцюжкова з нержавіючої сталі (гладка).

Серія авторських прикрас Ельфійський Лотос в яскравому, смачному кольорі, включає в себе гілочку-діадему, гребінець, сережки-кафи і кафи без проколів і затискачів. Ви можете придбати як окремі предмети, так і набір будь якої комплектації .

Із загальною вартістю обраних Вами товарів , понад 850 грн, запускається моя заохочувальна програма. Покупець відразу отримує знижку 3% на покупку, а якщо набір складається з трьох предметів (наприклад, гілочка-діадема і пара каф), то кулон ❗ в подарунок (також).

Якщо вам подобається дизайн Lotus, але колір не підходить, є просте рішення, втілити свою мрію в бажаному кольорі (на вибір - синій, сірий, чорний, червоний, золотисто-бурштиновий, прозорий, кава, темний аметист, лаванда, фуксія в двох відтінках, насичений зелений, ніжно-рожевий) або поєднати бажаний колір з райдужним, прозорим чи золотистим.

Виріб можна носити як моносережку (на одне вухо), коли довге розпущене волосся укладається на один бік. При короткій стрижці вони будуть не менш ефектно виглядати в дзеркальній парі.

💜Загальна довжина - 17 см (підвіска-ланцюжок 9 см).
Ціна однієї кафи в кольорі веселки - 430 грн. У моєму магазині є манжети в кольорах сріблясто сірі і бронзово-салатові. Ціна залежить від відтінку кристалів. У райдужних і складних АВ коштує дорожче.
🌟Більше дизайнерських товарів в магазині https://shafa.ua/member/polena

Виготовлений в іншому кольорі (в тон існуючій ельфійській гілочці, яку ви купили у мене) - вітається ! Вони чудово доповнять гілочку-діадему, так як фурнітура у вигляді ажурних листочків використовується у всіх ельфійських серіях - Ельфійська гілка і Ельфійський лотос.

Доставка:
Предоплата на карту в день замовлення . Відправка НП за рахунок одержувача.
Будь ласка, забирайте посилку зі свого відділення вчасно, не чекаючи останнього дня безкоштовного зберігання!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Принт:
Абстракція З квітковим принтом

Схожі товари