Всі категорії
Додати товар

Паросток райдужний кафа ельфійський стиль фентезі кафф накладні вуха косплей аніме без...

330 грн
Опис

Ціна на ОДНУ кафу, при купівлі пари - кулон в подарунок! Для цього пишіть в приватні.
Виготовляється ПЕРСОНАЛЬНО для кожного клієнта! Немає безпечної оплати, немає «наложки »! ❗

Напишіть мені тут в особистому листуванні (кнопка "Задати питання" поруч з ціною товару для комп'ютерної версії, або внизу сторінки з оголошенням для мобільної версії сайту) товар персоналізований і вимагає ваших вимірів! Оплата на мою карту в день замовлення , реквізити відправляю за допомогою особистого листування, не оформляти замовлення самостійно!

Як зняти мірки і вдягати готові прикраси - напишу в особистому листуванні.

💜Паросток райдужний 💜- Авторська кафа в ельфійському стилі, не вимагає проколів і кліпс для кріплення. Тримається добре, можна хитати головою, вільно рухатися і без побоювань 😉☝. Вона виготовляється за вимірами покупця. Є деякі відмінності в дизайні від перших фото - металеві намистини (довгасті, циліндричні з малюнком) я вже не використовую, так як вони трохи заважають при носінні. На останньому фото модернізовані кафи, які зараз виробляю.

Накладні прикраси на вухах нагадують оформлення молодих пагонів рослини.

Приблизний розмір 9 см * 4 см. Колір вушок може бути підібраний під наявний у вас фантазійний костюм або інші прикраси.

Для виготовлення однієї кафи потрібно 2-3 дні. Роблю його на замовлення за вашими мірками, щоб вироби зручно і щільно прилягали. Продається як поштучно, так і в будь-якій комплектації з виробами моєї ельфійської серії.

Купуючи пару каф, кулон під колір виробів в подарунок 🎁! Тільки для тих, хто попередньо зі мною зв'язався у листуванні на сайті. Кількість каф і подарунок мають бути прописані в описі товару (перший абзац).

Якщо ви замовите пару каф і додатково гілочку / гребінець або іншу прикрасу, буде надаватися знижка 3% за умовами моєї поточної бонусної програми для тих, хто робить одноразову покупку на суму від 850 грн. Повний опис бонусів і знижок читайте в розділі "Про мене" в профілі мого магазину.

Сфера застосування прикрас дуже широка - тематична вечірка, карнавал, фотосесія, театральні вистави, новорічне свято, ранок, косплей, театр, сцена, постановка, для рольових гравців при створенні світу фантазій і т.д.

Більше авторських товарів в магазині https://shafa.ua/member/polena

У магазині представлені кафи в різному дизайні «Дивнолісся», «Дроу», «Лотос» - в різних колірних поєднаннях. Не знайшли свій колір - пишіть, обговоримо.

❤️Оплата на картку в день замовлення! Без оплати замовлення не приймаються і не надаються інструкції щодо необхідних вимірів для виконання кафи. Доставка НП за тарифами, оплата за доставку при отриманні посилки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал Скло Намистини
Стать:
Принт:
Абстракція Новорічна тематика З квітковим принтом

Схожі товари