Всі категорії
Додати товар

Ремінь із натуральної шкіри з гравіюванням на замовлення

990 грн
Опис

Ремінь із натуральної шкіри стане чудовим доповненням будь-якого образу. Можливість зробити будь-яке гравіювання за бажанням буде приємним бонусом.

Чоловік шкіряний ремінь під джинси з гравіюванням ручної роботи прекрасно доповнить повсякденний образ чоловіка. Ви можете вибрати більш класичний варіант або ж полюбився casual. Але важливо пам'ятати: оригінальні шкіряні ремені - це ремені з гравіюванням. Саме вона надає такому подарунку ексклюзивність. Ми з радістю виготовимо іменний шкіряний ремінь з гравіюванням під замовлення.

Ремінь з персональним гравіюванням створений для справжніх цінителів якісних речей, виконаних з любов'ю.

Звертаємо вашу увагу на правильний вибір розміру ременя. Для коректного вибору розміру необхідно виміряти ремінь, який ви використовуєте зараз, як показано на фото №3. Гравірування на кінчику ременя стандартно розташовуватиметься так, як зображено на фото № 4

Наші ремені представлені в 3 кольорах: коричневий (brown), темно коричневий (dark brown) І чорний (black). Пряжку можна вибрати на Ваш розсуд серед 3 варіантах: срібло (silver), антик (antique), класика (classic).

Чоловік шкіряний ремінь - це ідеальний подарунок для батька, брата, чоловіка, дідуся, колеги, друга на День Народження або будь-яке інше свято.

Колір шкіри може незначно відрізняться від представленої на фото через налаштувань монітора / телефону, а також тому що кожен шматок шкіри унікальний
Додаткові характеристики:
Стать: Чоловічий
Матеріал: Натуральна шкіра
Тип: Ремінь
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?