Всі категорії
Додати товар

Іменний шкіряний ремінь із гравіюванням групи крові

990 грн
Опис

Однотипними товарами сьогодні вже нікого не здивуєш. Інша справа, коли товар можна персоналізувати для майбутнього власника. Іменний шкіряний ремінь ставиться саме до таких товарів.

Чоловік шкіряний ремінь під джинси з гравіюванням ручної роботи прекрасно доповнить повсякденний образ чоловіка. Ви можете вибрати більш класичний варіант або ж полюбився casual. Але важливо пам'ятати: оригінальні шкіряні ремені - це ремені з гравіюванням. Саме вона надає такому подарунку ексклюзивність. Ми з радістю виготовимо іменний шкіряний ремінь з гравіюванням під замовлення.

Шкіряний ремінь створений для справжніх шанувальників якісних речей, виконаних з любов'ю.

Звертаємо вашу увагу на правильний вибір розміру ременя. Для коректного вибору розміру необхідно виміряти ремінь, який ви використовуєте зараз, як показано на фото №3. Гравірування на кінчику ременя стандартно розташовуватиметься так, як зображено на фото № 4

Наші ремені представлені в 3 кольорах: коричневий (brown), темно коричневий (dark brown) І чорний (black). Пряжку можна вибрати на Ваш розсуд серед 3 варіантах: срібло (silver), антик (antique), класика (classic).

Чоловік шкіряний ремінь - це ідеальний подарунок для батька, брата, чоловіка, дідуся, колеги, друга на День Народження або будь-яке інше свято.

Колір шкіри може незначно відрізняться від представленої на фото через налаштувань монітора / телефону, а також тому що кожен шматок шкіри унікальний
Додаткові характеристики:
Стать: Чоловічий
Матеріал: Натуральна шкіра
Тип: Ремінь
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари