Всі категорії
Додати товар

Ремінь жіночий шкіряний з іменним гравіюванням

990 грн
Опис

Жіночий шкіряний ремінь – це аксесуар, призначений для підкреслення талії і додання жіночності до образу. Жіночі паски ми виготовляємо зі шкіри, яка є міцним і стильним матеріалом. Ремінь жіночий буває різних стилів, ширини, кольорів і дизайнів, щоб підходити до різних нарядів і випадків. Наші шкіряні жіночі ремені – гладенькі, представлені у 3 однотонних кольорах: червоний, какао та чорний. Ширина ременя 3 см, пряжка – чорний нікель. Ми з радістю виготовимо іменний шкіряний ремінь із гравіюванням на замовлення.

Жіночі шкіряні ремені універсальні, їх можна носити з джинсами, брюками, сукнями та спідницями. Вдало підібраний шкіряний ремінь стане стильним аксесуаром та довершить ваш образ.

Жіночий ремінь – це ідеальний подарунок для матусі, сестри, дружини, колеги, подруги на День Народження або будь-яке інше свято. Колір шкіри може трохи відрізнятися від представленої на фото через налаштування монітора/телефону, а також тому, що кожен шматок шкіри унікальний. Нехай шкіряний ремінь стане незамінним аксесуаром для Вашого стилю та вигляду!

Колір шкіри може трохи відрізнятися від представленої на фото через налаштування монітора/телефону, а також тому, що кожен шматок шкіри унікальний
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Матеріал: Натуральна шкіра
Тип: Пояс
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Стать:

Схожі товари