Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Grow led ecopro samsung 310w-светильник фітолампа multispectrum

4870 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Тип обладнання: Фітоосвещеніе

Кілька примірників у наявності

МультиСпектр від Samsung LMB283B+
660Nm Red with Lens
395Nm UV
3500K 2 шт.
370-780Nm+3500K 2 шт.
LMB283B+ Cree
Grow LED ECO pro 300W cветильник
Фітолампа на діодах SAMSUNG LMB283+ дають 100% результат і ідеально для всіх стадій вирощування рослин/380-780Hм Full Spectrum світильник для теплиць та інших побутових приміщень.
Лампа-світильник обладнана якісними підвісами на карабінах зі зручним фіксатором-регулятором висоти світіння. Нові потужні тихі та високообертові 120 мм кулери з захисними грилями з легкістю охолоджують масивний радіатор світильника та надають приємного естетичного вигляду якісному Grow LED ECO pro 310W світильника.
За консультаціями та іншими питаннями звертайтеся в чат, буду радий допомогти з відповідями, швидша комунікація через TG
Цей спектр розроблявся для підсвічування в теплицях під час вегетації, цвітіння та плодоношення. Не потрібно додавання синього або холодного білого кольору опціонально у світильник на початкових стадіях росту для правильної вегетації, тобто швидшого розвитку, зміцнення й "кучування" розсади. Для інтенсивності росту та його стимулювання з подальшим набираємо маси на середньому етапі рекомендації досвітла Зеленого спектра. На фінальній стадії BLOOM (цвітіння й плодоносіння) додайте досвітло крайного червоного 660-660Hм, у такий спосіб ви отримаєте шикарний здоровий і насичений найяскравішими смаковими та зовні естетичними якостями, — урожай.
У цьому світильнику вже є весь мультиспектр для всіх стадій від проростання, зростання-вігетації, цвітіння та плодоносіння рослин.

Чипи Samsung lm283b+, що входять до конструкції теплого світильника, максимально відповідають випромінюваній сонячній радіації, яка потрібна вашій рослині.
Вибираючи нашу технологію освітлення, Ви повністю замінюєте сонячне світло й отримуєте чудовий результат.
Світильники для теплиць мають збалансоване охолодження, що так само не дає адаптивним чипам знижувати свою потужність і стабільно видавати світловий потік. Робочий час: 50000 годин, перевірено досвідченим способом.
Економаріант найефективнішого мультиспектрального світильника для вирощування всіх видів рослин із потрібним для них рівнем PPF і YPF.

Світлодіодний Grow led світильник для вирощування з використанням технології COB може заощадити приблизно 70% вартості електроенергії, порівнюючи з лампами ДНАТ. Загалом під час вирощування в боксах і невеликих приміщеннях виділяє достатню кількість тепла, що економить кошти на опалення. Наявність захисного об'єктива захищає чип від пилу, комах і вологи, фокусує промені під потрібним кутом 120 градусів, збільшуючи термін експлуатації діода та видає ефективніше освітлення зі збільшенням світлового пучка.
Усі комплектуючі якісні: високообертові вентилятори, масивний алюмінієвий профіль, плавний пуск вентиляторів і якісне охолодження, термозахист із максимальним вмістом срібла.
Напруга вентилятора: DC 12V
Робоча напруга світильника: 220V
Grow LED ECO pro 300W-светильник Фітолампа 100% результат Full Spectrum
Матеріал: пластиковий вентилятор і радіатор-охолоджувач із чистого алюмінію.
Кут світіння: 120 градусів
PPFD: 1987 Umol/m²/S
Середній термін експлуатації (год.): 50000

Світильник постачається з ефективною системою охолодження на алюмінієвих радіаторах, що містить високообертовий кулер і блок живлення 12 V 2 А, здатним запускати відразу до 6 вентиляторів одночасно, вилкою 220V, якісними та безпечними з'єднувальними конекторами та підвісами. Опціонально від +150UAH можна додати розумний WI-FI/BT вимикач для безпеки ваших рослин і/або автоматизації GROWING процесу або ж вибрати розетку таймер з асортименту, якщо ваша рослина не покрита Wi-Fi

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари