Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Grow led ecopro 110w світильник фітолампа 100% результат lm283b+

1450 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Тип обладнання: Фітоосвещеніе

**** *** ****** 110W-светильник Фітолампа 100% результат з **** ******** 370-780Нм+3500K ******* ***
Це світло тепліше завдяки наявності в цій спектрограмі зеленого та жовтого.
(Зелений досвіток у такому разі не потрібен)

Пропорція кристалів 370-780 Нм до 3500 К рівну 64 до 32.

Дуже тепла ФОТОАКТИВНА радіація сприяє росту квіток і дозріванню на всіх стадіях росту, прискорюється фотосинтезу.

**** *** ****** 110W Фітолампа 100% результат **** ******** найбільш бюджетний і водночас на *******'АХ, але водночас єфективний здвоєний світильник для вашого городу:)
**** *** *** *** 110W-светильник Фітолампа 100% результат ідеальний для початкових стадій вирощування рослин/380-780Hм **** ******** світильник для теплиць та інших побутових приміщень.
за консультаціями та іншими запитаннями звертайтеся в чат або *********
Цей спектр розроблявся для підсвічування в теплицях під час вегетації, цвітіння та плодоношення і швидшого розвитку, зміцнення й "кучування" розсади. Для інтенсивності росту та його стимулювання з подальшим набиранням маси на середньому етапі рекомендації досвітла Зеленого спектра. На фінальній стадії ***** (квітіння та плодоносіння) додайте досвітло крайного червоного 660-680Hм, і *** у такий спосіб ви отримаєте шикарний здоровий і найнасичніший найяскравішими смаковими та зовні естетичними якостями, — урожай.

Чипи *** від *******, що входять до конструкції теплого світильника, максимально відповідають випромінюваній сонячній радіації, яка потрібна вашій рослині.
Вибираючи нашу технологію освітлення, Ви повністю замінюєте сонячне світло й отримуєте чудовий результат.
Світильники для теплиць мають збалансоване охолодження, що так само не дає адаптивним чипам знижувати свою потужність і стабільно видавати світловий потік. Робочий час: 50000 годин, перевірено досвідченим способом.
Економаріант найефективнішого мультиспектрального світильника для вирощування всіх видів рослин із потрібним для них рівнем *** і ****

Світлодіодний **** *** світильник для вирощування з використанням технології *** може заощадити приблизно 70% вартості електроенергії, порівнюючи з лампами ДНАТ. Загалом під час вирощування в боксах і невеликих приміщеннях виділяє достатню кількість тепла, що економить кошти на опалення. Також видає ефективне освітлення світлового пучка без втрати необхідної сонячної радіації UV як це відбувається у варіанті з **** *** ****** ******вітрильник Фітолампа 100% результат **** ********

**** *** ****** 110W Фітолампа 100% результат **** ******** найбільш бюджетний, але водночас єфективний здвоєний змішувач для вашого городу :)
**** *** *** *** 110W-светильник Фітолампа 100% результат ідеальний для Фінальних стадій вирощування рослин/380-780Hм **** ******** світильник для теплиць та інших побутових приміщень. за консультаціями та іншими питаннями
Цей спектр розроблявся для підсвічування в теплицях під час вегетації, цвітіння та плодоношення. Рекомендую додавання синього або холодного білого кольору опціонально у світильник на початкових стадіях росту для правильної вегетації, тобто швидшого розвитку, зміцнення й "кучування" розсади. Для інтенсивності росту та його стимулювання з подальшим набираємо маси на середньому етапі рекомендації досвітла Зеленого спектра. На фінальній стадії ***** (цвітіння та плодоносіння) додайте досвітло крайного червоного 660-680Hм, у такий спосіб ви отримаєте шикарний здоровий і насичений найяскравішими смаковими та зовні естетичними якостями, — урожай.

Чипи ***, що входять до конструкції теплого світильника, максимально відповідають випромінюваній сонячній радіації, яка потрібна вашій рослині.
Вибираючи нашу технологію освітлення, Ви повністю замінюєте сонячне світло й отримуєте чудовий результат.
Світильники для теплиць мають збалансоване охолодження, що так само не дає адаптивним чипам знижувати свою потужність і стабільно видавати світловий потік. Робочий час: 50000 годин, перевірено досвідченим способом.
Економаріант найефективнішого мультиспектрального світильника для вирощування всіх видів рослин із потрібним дл…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари