Всі категорії
Додати товар

Ельфійська гілка смарагдовий срібний на чоло прикраса віночок обідок діадема тіара...

490 грн
Опис

Уточнюйте наявність, рядок "Задати питання" біля ціни ( дрібним шрифтом) для комп'ютерної версії сайту.

Авторська фантазійна прикраса для волосся «Ельфійська гілка» являє собою поєднання сяючих прозорих кристалів , які переплітаються у вигляді рослини, і великої центральної краплі такого ж відтінку. З вкрапленнями кришталевих намистин від срібла до смарагдово-зеленого кольору, центральних філігранних листочків зістареного срібла і плетіння ювелірного дроту - всі елементи з'єднані між собою спільною ідеєю створити прикрасу для волосся в ельфійському стилі.
На відміну від ельфійських гілочок в іншій колірній гамі, які представлені в моєму магазині https://shafa.ua/member/polena , Смарагдова- срібляста має більше міні-гілочок і, відповідно, коштує трохи дорожче.

Унікальність виробу в багатоцільовому призначенні, прикраса може використовуватися в якості діадеми на чоло, пов'язки, гілочки, гнучкого обідка або вінка - гнучка основа легко приймає потрібну форму.

Для більш надійної фіксації на голові використовується парчева срібляста стрічка (протягнута в акуратні петлі на кінцях вироби) і при бажанні легко знімається.

❤️Довжина 28-30 см. Висота центральної частини близько 3,5 см. Підходить на будь який об'єм голови.

Тематична вечірка, карнавал, фотосесія, театралізовані вистави, новорічне свято, ранок, косплей, театр, сцена, постановка, для рольових гравців при створенні світу фантазій тощо.

Можливе виконання в різній колірній гамі - синій, червоний, золотистий, прозорий , фіолетовий, сірий і райдужний (останнє фото для зразку ). Дріт може бути бронзового, золотого або срібно-сталевого кольору.
У цьому ж стилі можна зробити кольє (в магазині є оголошення в кольорі веселки) - буде знижка при покупці набору.

Виготовлення 2-3 дні.
Якщо вам потрібен товар з відмінностями від того, що на фото - запитуйте перед оформленням замовлення, буду рада відповісти. При оформленні гілочки іншого кольору (в простому, без АВ складних відтінків) , але зі збереженням дизайну як на фото, ціна буде такою ж.

❤️Оплата на карту в день замовлення. Доставка НП згідно поштових тарифів.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
Абстракція З квітковим принтом

Схожі товари