Всі категорії
Додати товар

Ельфійська діадема тіара зелений смарагдовий на чоло косплей обідок обруч м'який вінок...

430 грн
Опис

Уточнюйте наявність, рядок "Задати питання" біля ціни ( дрібним шрифтом) для комп'ютерної версії сайту.

Авторська робота в зеленому кольорі, продовжує серію фентезійних прикрас
🌿💚🌿 "Ельфійський Лотос" 🌿💚🌿

❓В чому різниця між моїми виробами "Ельфійська гілка" і "Ельфійський Лотос"? ❗Різниця лише у формі центральної частини. У дизайні "Ельфійський Лотос" форма більш абстрактна і нагадує силует істоти з крилами. На відміну від "Ельфійськой гілки", де центр нагадує за формою трикутник. На 4-му фото ( гортайте галерею ) наочна демонстрація відмінностей між двома моделями прикрас. При замовленні будь-якої гілочки-діадемки ви можете вказати дизайн центральної частини. Якщо сподобався Лотос, з його абстрактною формою , так і пишіть "Ельфійський Лотос" , а далі вже пишіть колір. Якщо ваш улюбленець початковий дизайн, схожий на трикутник, тоді в замовленні вказуйте тільки колір виробу "Ельфійська гілку".

❤️Довжина 28-30 см.
Універсальна, підходить під будь-який об'єм голови!
Висота центральної частини приблизно 3 см.

Крім дизайну, вибрати можна і відтінок центральної краплі. Зелена крапля є у двох варіантах : 1.зелено-смарагдова 2. зелено-райдужна.

Ще більше варіантів залежить від основного кольору гілочки, що визначається кольором краплі ( на останніх двох фото зразки). Поєднання насичено зелених кристалів, що переплетені у вигляді рослини і великої центральної зелено-смарагдовою краплі . Кришталеві намистини зелених відтінків , центральні філігранні листочки під срібло і плетіння біжутерного дроту - всі елементи пов'язані між собою загальним задумом створити прикрасу для волосся в ельфійське стилі.

Його унікальність в багатоцільовому призначення , прикраса може бути використано як налобні діадема, обідок, пов'язка, гілочка, гнучкий обруч чи віночок - гнучка основа легко приймає потрібну форму.
Для більш надійної фіксації на голові, використана парчева срібляста стрічка (протягнута в акуратні петельки на кінцях вироба) і при бажанні легко знімається.

Тематическия вечірка,карнавал, фотосесія, театральні виступи, Новорічне свято, свято, косплей, для рольовиків при створенні фентезійного світу, виступи музикантів і т. п.

Можливе виконання в різній колірній гамі - золотистий, синій, червоній, фіолетовій, прозорій, сірій і райдужній. Виріб може бути виконано в одному кольорі, як зелена гілка або в поєднанні з іншим кольором.
Дріт може бути бронзового, золотого або срібно-сталевого кольору.

У цьому ж стилі можна зробити намисто (дивіться в моєму магазині) - при покупці набору буде бонус.
Кафи (накладні вуха) без проколів і додаткових затискачів виготовляються в тому ж колірному поєднанні, що і діадема .

Виготовлення в іншому кольорі, дизайні або з вашими змінами 2-3 дні. Якщо вам потрібен товар з відмінностями від того, що на фото - запитуйте перед оформленням замовлення, буду рада відповісти.

Склад:
кришталеві намистини, полегшені кристали, велика крапля, біжутерний дріт, парчева стрічка
❤️Доставка:
Оплата на карту в день замовлення, доставка НП за рахунок одержувача.

Більше авторських товарів дивіться в магазині https://shafa.ua/member/polena

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Для жінок Для чоловіків Для дівчаток

Схожі товари