Всі категорії
Додати товар

Бальзам для губ м'ята thalia, 12 г

272 грн
Опис

Опис товару
Красиві апетитні губи – ознака привабливих жінок і найкраще доповнення ідеального догляду за собою. Щоденний макіяж, примхливі погодні умови та нестача вологи можуть зробити ваші губи вразливими. Подбайте про захист і належний догляд за губами разом із THALIA! Вам сподобається поживна формула бальзаму з найнатуральнішими та найсильнішими інгредієнтами: маслами ши і какао, оліями соняшнику, аргани, оливи, макадамії й жожоба та вітаміном Е. Завдяки такому потужному складу бальзам глибоко зволожує і живить ваші губи, захищає від зовнішнього впливу в будь-яку погоду, а також забезпечує повноцінний догляд за вразливою шкірою губ. Масло какао відновлює клітини епідермісу та надає блиск, олія жожоба захищає губи від наслідків старіння, а олія макадамії підтримує регенерацію клітин. Більш того, корисний бальзам запобігає розтріскуванню та пересиханню губ. Бальзам THALIA стане незамінним помічником у догляді за собою завдяки освіжаючому м’ятному смаку та мінімалістичному дизайну! Повністю натуральна формула продукту не містить вазеліну, парафіну, тваринних жирів, сульфатів SLES/SLS, консервантів і шкідливих для здоров‘я речовин.
Читати повністю
Характеристики
Бренд
THALIA
Виробник
AKTEN
Вага
12 г
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання взяти достатню кількість бальзаму кінчиком пальця і розподілити по сухим губам. Для досягнення найкращих результатів використовувати регулярно.
Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температури. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Каприловий/каприновий тригліцерид, етилгексілпальмітат, бджолиний віск, дікапріліл карбонат, полігліцерил-6 ефіри масла ши, олія насіння соняшнику, сорбітан оліват, гідрогенізована оливкова олія, віддушка, олія жожоба, масло какао, олія насіння макадамії, олія оливи, тригліцериди C10-18, неомиляєма фракція олії плодів оливи, токоферил ацетат, арганова олія, ліналоол, міка косметична, оксид олова, CI 77891 (діоксид титану), CI 42090 (синє 1 озеро).
Стать
Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
matiuh
LIVESTA
Дніпро
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?