Всі категорії
Додати товар

Набір із сонцезахисним кремом the history of whoo gongjinhyang wrinkle sun cream special set

2650 грн
Опис

Лінійка корейської косметики The History of Whoo Gong Jin Hyang Special Gift – це подарунковий міні-набір, який дбайливо поверне вашій шкірі природний колір, сяйво та здоров'я. Продукція складена з унікальних рослинних сумішей, приготовлених за стародавньою рецептурою, що належить імператорській родині.

У набір входять:
1. Gongjinhyang Wrinkle Sun Cream (SPF 50+/PA++++)

Сонцезахисний крем для всіх типів шкіри.

Ідеальний захист від сонячних променів. Відновлює гідроліпідний баланс, живить і зволожує шкіру, розгладжує зморшки, відновлює пружність, попереджає зневоднення шкіри, спричинене ультрафіолетовими променями. Екстракт лотоса надає шкірі шовковистості.

Для запобігання фотостаріння шкіри та негативних наслідків, викликаних впливом ультрафіолету, рекомендується використовувати в літню пору року.

2. Gongjinhyang Facial Foam Cleanser

Очищаюча пінка на основі східних рослинних інгредієнтів.

Пінка повністю видаляє макіяж, виводить токсини та зберігає шкіру зволоженою. Попереджає раннє старіння і втрату пружності, надає заспокійливу та антисептичну дію. Засіб усуває відмерлі клітини, що накопичилися у процесі циркуляції крові та роботи клітин епідермісу, при цьому не порушує натуральний захисний бар'єр шкіри.

Висококонцентрована та супер-зволожуюча формула з Oeumseojidan (унікальні суміші рослинних інгредієнтів) зберігає шкіру вологою та еластичною, допомагає запобігти сухості та лущенню шкіри.

Засіб легко спінюється і м'яко видаляє бруд і залишки макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?