Всі категорії
Додати товар

Регенерувальний крем з равликовим муцином farmstay dr.v8 solution snail cream

470 грн
Опис

Активні інгредієнти: Равликовий муцин
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха
Основна дія: Відновлення, Проти акне, Протизапальна, Пом'якшення, Зняття подразнення, Звуження пор, зволоження, усунення лущення шкіри
Об'єм: 50 мл
Виробництво: Південна Корея
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+

Крем із муцином равлика FarmStay DR. V8 Solution Snail Cream доглядає за шкірою відразу за декількома напрямами: має зволожувальну та поживну, заспокійливу та пом'якшувальну, а також виражену антивікову дію, сприяє освітленню пігментації та розгладження зморщок.
Муцин равлика дає змогу досягти приголомшливих результатів, позаяк запускає процеси омолодження, впливаючи на шкіру на клітинному рівні та стимулюючи активність фібробластів. Ці процеси сприяють синтезу колагену, еластину, а також гіалуронової кислоти, що призводить до інтенсивного насичення шкіри вологою, підвищує її еластичність, сприяє згладжуванню зморщок і освітленню пігментації. Підсилює відновлювальну дію крему пантенол, який також сприяє регенерації та загоєнню шкіри, зволожує та заспокоює її, зменшує лущення й почервоніння.
У разі регулярного використання крему з муцином равлика Farm Stay DR-V8 Solution Snail Cream шкіра стане зволоженою і здоровою, більш гладкою й еластичною, а тон стане рівнішим і сяйним.
Спосіб застосування: використовуйте як завершальний етап догляду за шкірою обличчя (після очищення й тонізації). Необхідна кількість крему нанесіть на обличчя й подушечками пальців акуратними рухами розподіліть крем на поверхні шкіри до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?