Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя,крем під очі,антивіковий крем

600 грн
Опис

В сучасному digital-світі блакитне світло (HEV), що випромінюється цифровими пристроями та сонцем, руйнує вашу красу. Дослідження підтверджують, що екрани комп‘ютері, смартфонів, планшетів і ноутбуків загрожують передчасним старінням, ранніми пігментними плямами, погіршенням якості шкіри та посиленням вже існуючих її проблем. Антивіковий комплекс BLUE LITE забезпечить новий рівень захисту обличчя. Екстракти зелених водоростей і хлорели в складі поглинають блакитне випромінювання HEV, інфрачервоне IR та ультрафіолетове UVA/UVB. Комплекс захищає структуру шкіри, запобігає оксидативному стресу та руйнівній дії вільних радикалів. Капсульовані зволожувачі (ламінарія+рослинний гліцерин) протидіють старінню, глибоко зволожують і підтримують шкіру гладенькою та сяючою. Гелева текстура формує на поверхні шкіри невагому плівку, яка забезпечує захист на 48 годин і посилює зволожуючий ефект.
ДО НАБОРУ ВХОДЯТЬ:
- Антивіковий зволожуючий гель-крем для обличчя, 50 мл;
- Сироватка для шкіри навколо очей, 15 мл.
Комплекс не містить шкідливих для здоров’я речовин.

💸Ціна:600 грн

📍Застосування
Гель-крем для обличчя: Для зовнішнього використання нанести гель-крем на очищену шкіру обличчя та шиї легкими вбиваючими рухами у напрямку знизу-вгору. Ідеально підходить як база під макіяж. Для максимального ефекту рекомендовано використовувати разом із сироваткою для шкіри навколо очей BLUE LITE. Сироватка для шкіри навколо очей: Для зовнішнього використання нанести на очищену суху шкіру навколо очей легкими вбиваючими рухами. Для максимального ефекту використовувати разом із гель-кремом для обличчя BLUE LITE.

🙏Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове
Продавець
famil...
family.boutique
Супер-продавець
Ужгород
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?