Всі категорії
Додати товар

Dr.ceuracle hyal reyouth moist sun spf 50/pa++++ 50 мл

760 грн
Опис

Сонцезахисний крем нового покоління з подвійною формулою для зволоження та захисту шкіри обличчя.

Унікальність нового спф крему Hyal у вмісті 10 типів гіалуронової кислоти з різною молекулярною масою, які забезпечують глибоке та пролонговане зволоження шкіри, підтримуючи оптимальний рівень вологи в шкірі, попереджаючи її зневоднення.

Легка текстура крему Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Moist Sun (за консистенцією нагадує емульсію) швидко вбирається, не залишаючи почуття липкості або жирності. Спеціальні сонцезахисні фільтри створюють потужний захист, запобігаючи впливу ультрафіолету і допомагає уникнути фотостаріння шкіри.

Сонцезахист на 4 хімічних фотостабільних фільтрах широкого спектру захисту підійде для всіх відтінків шкіри, тому що не залишає білих слідів завдяки фотостабільним хімічним фільтрам та інноваційній формулі.

Надає інтенсивне глибоке зволоження, Допомагає клітинам утримувати високий рівень вологи тривалий час, Стабілізує та посилює бар’єрну функцію шкіри, Захищає шкіру від дії вільних радикалів, Заспокоює та пом’якшує шкіру, Має освітлювальну дію, Зменшує трансепідермальну втрату вологи, Сприяє збільшенню вироблення колагену, Запобігає окисному стресу; Пом’якшує шкіру, Здійснює захист ліпідного балансу. Має зволожуючу та протизапальну дії, Покращує бар’єрну функцію шкіри.

Спосіб застосування:

Нанесіть потрібну кількість засобу на очищену шкіру за 30 хвилин до виходу на сонце.

Для жирної шкіри рекомендується пропустити етап зволожуючого крему і відразу використовувати сонцезахисний крем Hyal Reyouth Moist Sun, оскільки цей крем виступає і в ролі емульсії, живлячи та зволожуючи шкіру.

Об’єм: 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари