Всі категорії
Додати товар

Акція крем денний з фільтром захисту від сонця spf zen airless зі стовбуровими клітинами

900 грн -14% 780 грн
Опис

Обсяг 50мл
Виробник Франція
LAMBRE ZEN - це лінія засобів, що інтенсивно відновлюють шкіру на клітинному рівні. Для створення нової лінії продукції натхненням стали світ рослин та аромати Далекого Сходу. Нам вдалося знайти найцінніші інгредієнти рослин, щоб використовувати їхні унікальні властивості та благотворний вплив на шкіру. Споконвіку азіатські жінки заворожують весь світ своєю ідеальною шкірою. Їх секрет - інгредієнти, отримані з рослин, що зростають в екзотичних місцях

LAMBRE ZEN SUPREME CORRECTION SPF 15 ДЕННИЙ КРЕМ, 50 МЛ
Ефективний крем, що підвищує пружність шкіри обличчя, з фільтром захисту від сонця SPF 15. Крем розроблений фахівцями для щоденного догляду за зрілою шкірою, яка потребує моментального відновлення колишньої пружності та еластичності на тривалий час.

Технологічно вдосконалена формула, заснована на рослинних стовбурових клітинах, активізує природні процеси регенерації шкіри та стимулює утворення нових клітин. Відновлює щільність та еластичність епідермісу. Гарантовано повертає шкірі природну пружність, формує овал обличчя, максимально розгладжуючи та омолоджуючи шкіру, усуваючи видимі зморшки.

Інтенсивно й тривало зволожує, затримуючи вологу в найглибших шарах епідермісу. Сонцезахисний фільтр SPF 15 оберігає клітини шкіри від впливу UV-випромінювань, які є одним із головних факторів раннього старіння шкіри.
Зменшує кількість зморшок, підвищує пружність та еластичність шкіри, забезпечуючи тривале зволоження і запобігаючи патологічному зневодненню (дегітратації). Відразу після застосування шкіра стає помітно більш пружною та повною енергії.

Свіжа та сяюча шкіра протягом всього дня. Тонкий аромат і релаксуюча дія крему забезпечать піднесеним настроєм протягом всього дня.

ІННОВАЦІЙНІ ІНГРЕДІЄНТИ НОВОГО ПОКОЛІННЯ

• Ефективне зменшення кількості зморшок;
• зволожена, гладка і сяюча шкіра;
• підвищення пружності та еластичності шкіри.


ЧЕРВОНИЙ РИС + ЕКСТРАКТ З КВІТОК ЛОТОСА + TSUBAKI OIL = ZEN

LAMBRE ZEN - це лінія засобів, що інтенсивно відновлюють шкіру на клітинному рівні. Для створення нової лінії продукції натхненням стали світ рослин та аромати Далекого Сходу. Нам вдалося знайти найцінніші інгредієнти рослин, щоб використовувати їхні унікальні властивості та благотворний вплив на шкіру. Споконвіку азіатські жінки заворожують весь світ своєю ідеальною шкірою. Їх секрет - інгредієнти, отримані з рослин, що зростають в екзотичних місцях.

ДЛЯ КОГО?

Вік: 35+.
Тип шкіри: для всіх типів шкіри.
Призначення: ANTI-AGE. Для шкіри, яка втрачає еластичність та пружність, схильної до утворення зморшок.

ЧОМУ ZEN?

• Стовбурові клітини - одне з найважливіших відкриттів в індустрії краси.
• Стовбурові клітини - це революційний інгредієнт, який впливає на стовбурові клітини людської шкіри, спонукаючи їх до активності.
• Унікальні інгредієнти, отримані з рослин Далекого Сходу.

СЕНСАЦІЯ В ОБЛАСТІ ОМОЛОДЖЕННЯ ТА РЕГЕНЕРАЦІЇ КЛІТИН ШКІРИ, РЕЗУЛЬТАТ - ОНОВЛЕННЯ ШКІРИ НА КЛІТИННОМУ РІВНІ!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?