Всі категорії
Додати товар

Lixirskin universal emulsion універсальна емульсія, 30 мл

400 грн -13% 350 грн
Опис

Lixirskin Universal Emulsion Універсальна емульсія, 30 мл

Цена 350 грн.

Зроблено у Великобританії

Денний зволожувальний крем, нічний крем і сироватка в одному флаконі.

Немає крему, який підходить тільки для однієї частини вашої шкіри, а не для іншої — УНІВЕРСАЛЬНА ЕМУЛЬсія призначена для обличчя, контуру очей, губ, шиї, декольте, рук і пензлів. Ми хотіли, щоб він був легким, але інтенсивно зволожувальним як удень, так і вночі.

Вся річ у воді, головному омолоджувальному засобі, здавалося б простою, але так важко утримуваною в шкірі. Вода робить вашу шкіру комфортною та допомагає транспортувати біологічні месенджери, яких потребують клітини вашої шкіри вдень і вночі.

Ми використовували незвичайну техніку емульгування, щоб отримати сонцезахисний фактор SPF 10 без додавання сонцезахисних фільтрів, що ідеально підходить для використання як міський денний крем і праймер. Ніколи ще емульсія не мала чималого SPF (клінічно протестовано) без додавання шкідливих сонцезахисних інгредієнтів, тому вона також ідеально підходить для нічного використання і як основа для вашої сироватки в поєднанні з нашими молекулами NIGHT SWITCH.

Що воно робить
Ізолює шкіру, щоб захистити її від УФ-випромінювання та забруднень, які генерують вільні радикали, утримуючи їх ВНЕ, а не борючись із ними, коли вони перебувають у шкірі. Забезпечує природний захист від ультрафіолету без додавання сонцезахисних фільтрів. Доставляє молекулярну воду в шкіру та підвищує її здатність утримувати її.

Як почувається ваша шкіра
Вологий, але не жирний; оксамитовий, гладкий, твердий, компактний і пухкий на дотик. Зморшки миттєво стають менш помітними

Використовувати
Зігрійте в долоні — будьте щедрими та нанесіть на обличчя, контур очей, губи, шию, декольте, руки та руки. Масажуйте доти, поки шкіра не відчує себе запечатаною.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?