Всі категорії
Додати товар

Крем для догляду за контуром очей duaderm

1200 грн
Опис

Крем для догляду за контуром очей Duaderm 15 мл
Найбільш чутлива частина шкіри, навколо очей, є місцем, яке старіє найшвидше. Перше, що кидається в очі при погляді в дзеркало, це область навколо очей. Тут з'являються перші ознаки старіння. Недостатній догляд за шкірою призводить до швидкого утворення гусячих лапок навколо очей і старіння їх.
Крем Duaderm Eye Contour Care Cream забезпечує інтенсивний догляд, зволожуючи область навколо очей. Одночасно бореться з 3 різними проблемами навколо очей. Це допомагає зменшити всі наслідки старіння. Він сприяє усуненню всіх проблем старіння людей із проблемами гусячих лапок, темних кіл і набряків. Допомагає забезпечити тривалий ефект після 2 місяців застосування.
Завдяки вмісту гіалуронової кислоти Duaderm Eye Contour Care Cream забезпечує утримання вологи в шкірі. Допомагає помітно зменшити лінії та зморшки навколо очей. Володіючи освіжаючим, зміцнюючим, живильним, регенеруючим, заспокійливим і знімаючим стрес ефектом, він допомагає шкірі розслабитися, зволожити та відновити.
Допомагає помітно зменшити тонкі лінії, зморшки типу «гусячі лапки», темні кола та набряки навколо очей. Це допомагає області очей виглядати більш підтягнутою та гладкою.
Завдяки Q10 в ньому, він допомагає усунути всі ознаки старіння навколо очей. Завдяки вітаміну Е, що міститься, він захищає область навколо очей, яка є найбільш чутливою частиною шкіри, від вільних радикалів і зміцнює шкірний бар'єр.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Аптечна
Об'єм:
15 мл
Тип шкіри:
Нормальна Суха
Призначення:
Антивікове
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?