Всі категорії
Додати товар

Біокон натуральний доглядденний крембиокон натуральний догляд 50мл

75 грн
Опис

Опис Денний крем

Антивікові креми, що їх випускає компанія «Біокон», ефективно допомагають позбутися перших ознак старіння шкіри, завдяки наявності у своєму складі природних органічних інгредієнтів. У світі існує величезна кількість рослин, здатних підтримувати у тканинах шкіри життєву енергію не менш ефективно, ніж будь-які сучасні інновації. Фахівці із української компанії «Біокон» пропонують вам скористатися щедрими дарами природи.

Цей денний крем, що дарує шкірі зволоження й омолодження, допоможе вам поетапно відновити пружність шкіри та зменшити глибину зморшок. Натуральні екстракти магнолії та листя оливи, що ними збагачено продукт, вирівнюють рельєф шкіри, а також дарують покрbву гладкість і ніжність, а персикова й оливкова олії сприяють підвищенню еластичності шкіри та зменшенню кількості зморшок. Крем, завдяки чудовим захисним властивостям, надійно оберігатиме ваше личко від впливу ультрафіолетового випромінювання, вільних радикалів та інших зовнішніх факторів. Завядки дії спеціальної антивікової системи, засіб стимулюватиме синтез колагену й еластину у клітинах шкіри та пришвидшуватиме регенерацію тканин.

Застосовуйте цей крем від «Біокон», ваше личко сяятиме природною красою, а ознаки старіння надовго покинуть вашу шкіру!

Спосіб застосування

наносити вранці та ввечері на чисту шкіру обличчя та шиї.

🚛 Отправка новой почтой, укрпочтой после оплаты на карту банка. 📦Наложенный платеж новой почтой – возможен по предоплате в 150 гривен

У зв’язку з дією воєнного стану відправки службами доставки:
- Нова Пошта: понеділок, середа, п’ятниця
- Укрпошта: понеділок, п’ятниця

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?