Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем для сухої та чутливої шкіри real barrier tone up

529 грн -6% 500 грн
Опис

В наявності.
Ціна 599 грн.

Сонцезахисний крем для сухої та чутливої шкіри Real Barrier Tone Up 40 мл.
Зволожить шкіру та створить захисний шар від впливу УФ-променів і довкілля. Крім того, завдяки рожевому підтону, крем допоможе вирівняти тон шкіри та добре підійде для використання як база під макіяж.
Також у складі захисного крему Real Barrier комплекс заспокійливих, відновлювальних і захисних компонентів, ідеальних для сухої та чутливої шкіпи:
- кераміди - природні ліпіди вбудовуються в структуру шкіри, зміцнюючи її поверхню та посилюючи захисний шар. Це дає змогу запобігти випарюванню вологи та уберегти шкіру від напору шлаків, токсинів, вільних радикалів та інших зовнішніх впливі.
- пантенол - стимулює регенерацію тканин, нормалізує клітинний метаболізм, збільшує міцність колагенових волокон, бореться з ушкодженнями, викликаними зовнішніми чинниками, зволожує шкіру, роблячи її гладкою й еластичною.
- мадекасосид - біологічне активне з`єднання з центели азійської, є потужним протизапальним засобом, що допомагає боротися з хронічним акне та псоріазом. Збільшує синтез колагену шкіри та є антиоксидантом, який зменшує агресивну дію вільних радикалів.
- гіалуронова кислота - є природним компонентом клітин шкіри й уникальним зволожувачем. Зв`язує й утримує молекули води в клітинах шкіри та сприяє підтримці рівня вологості шкіри.
Містить 5 видів гіалуронової кислоти для посилення волоутримувальної здатності шкіри.
Спосіб застосування: використовувати як завершальний крок у щоденному догляді за 30 хвилин до виходу на вулицю.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?