Всі категорії
Додати товар

Регенерувальний мінінабір biope derma repair simple trial kit

60 грн
Опис

01/21

Регенерувальний мінінабір IOPE Derma Repair Simple Trial Kit

Лінія призначена для сухої, чутливої реактивної шкіри, створює на ній захисний бар'єр, заспокоює, знімає лущення й почервоніння. До набору входить:

-skin water (розслаблювальний тонік) 15 мл;

— cica cream (заспокійливий крем) 5 мл;

— cream (відновлювальний крем) 5 мл.

На попередньо очищену шкіру обличчя наносимо тонер і на завершальному етапі догляду наносимо один із кремів.

Екстракт кипарисовика тупистого славиться безліччю корисних властивостей щодо шкіри. Він заспокоює подразнення, стимулює загоєння шкіри в разі акне, підвищує регенераційні функції шкіри.

Екстракт знижує проникність судин, завдяки чому допомагає під час утворення судинних зірочок на шкірі. Має протизапальну, антисептичну, загальнозміцнювальну дію.

Мадекасосид справедливо визнаний однією з найкорисніших речовин для здоров'я й молодості шкіри. Він має протизапальні, згладжувальні та загоювальні властивості. Має властивість підвищувати синтез власного колагену, що запобігає старінню шкіри та робить її пружнішою. Збільшує швидкість регенерації волокон епідермісу, згладжує зморшки. Усуває запальні процеси на шкірі, інтенсивно відновлює її.

Пантенол спрямований на відновлення пошкодженої структури дерми. Підвищує швидкість обміну речовин у тканинах, стимулює синтез колагену, зменшує запалення й насичує шкіру необхідною вологою. Зволожувальні та пом'якшувальні властивості пантенолу доповнюють компоненти, як-от алантоїн, сквалан і олія ши. Завдяки регуляції гідроліпідного балансу шкіра залишається м'якою та гладкою, менше схильна до негативного впливу та зниження тонусу.

До формули засобів лінії — 10 Free — не входять парабени, матеріали тваринного походження, штучні ароматизатори, ПАР, штучні барвники тощо.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?