Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий живильний морквяний крем для обличчя health and beauty

480 грн
Опис

Універсальний зволожуючий і живильний крем для обличчя для будь-яких типів шкіри призначений для збереження пружності та молодості шкіри обличчя. Активний склад крему регулює вміст вологи, забезпечує комплексне харчування, стимулює процес регенерації шкірних покривів, підтягує шкіру обличчя, покращуючи її зовнішній вигляд і колір. До складу крему входить екстракт моркви і ромашки, масла шипшини і граната, ненасичені жирні кислоти і мінерали Мертвого моря, вітаміни A, B, C, D, E, K з активним антиоксидатної і антиокислювальним дією в боротьбі з вільними радикалами. Мінерали стимулюють процес регенерації шкіри, вироблення колагену і еластину, виводять токсини і вільні радикали з клітин.

Масло шипшини володіє унікальним регенерує властивістю, прискорює процес загоєння різних пошкоджень шкіри, таких як опіки, тріщини, порізи. Усуває косметичні дефекти шкіри, рубці, шрами, і плями після прищів. Допомагає в боротьбі зі старінням шкіри, запобігає появі зморшок на обличчі, розгладжує вже наявні зморшки, і добре підвищує пружність і еластичність шкіри. Крім того, це масло широко використовують з метою зменшення пігментації шкіри, і вирівнювання її поверхні.

Бета-каротин, як основний елемент, виявляє потужний антиоксидантний функції, забезпечуючи захист від пошкоджень на клітинному рівні. Активні компоненти відновлюють гідроліпідний баланс і оберігають клітини від негативного впливу навколишнього середовища. Шкіра стає підтягнутою, покращується її колір і вирівнюється тон. Крем містить фільтруючий комплекс для захисту шкіри від шкідливого впливу окислювальних процесів, що викликаються димом, сонцем і забрудненням повітряного середовища. Його заспокійливу дію допомагає боротися з лущенням, усуває сліди висипань. Крем має легку ніжну консистенцію, швидко вбирається і залишає після себе відчуття свіжості і комфорту, має антиалергенні властивості.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?