Всі категорії
Додати товар

Крем-гель з комбучею та гіалуроновою кислотою

680 грн
Опис

Ампульний крем з 50% комбучі Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule in Cream активно насичує шкіру зволожувальними і живильними компонентами, що помітно підвищує щільність і еластичність шкіри і зменшує видимість вікових змін і нерівностей рельєфу. Бореться зі зневодненням, сухістю і лущенням, зменшує жирний блиск, заспокоює, вирівнює тон і розгладжує текстуру, живить і відновлює шкіру.

Двофазний засіб у пропорції 7:3 складається зі зволожувального гелю з комбучі, зволожує та підвищує еластичність, і живильного капсульного крему, що живить і зволожує. Подібна форма засобу дає змогу наносити потрібну кількість двох складових залежно від стану шкіри.

Склад:

Комбуча, становить 50% крему, вироблена всесвітньо відомою англійською компанією Ahmad Tea з високоякісного чорного чаю, що пройшов ферментацію при температурі 29° протягом 336 годин. Капсульний крем містить 8 видів гіалуронової кислоти та ліпосоми з 5 видами керамідів.

Основні інгредієнти:

Комбуча у 8 разів ефективніша за звичайний чай. Містить вітаміни групи В, С, D, E, K і фолієву кислоту. А також близько десяти ензимів, стільки ж органічних основних кислот, полісахариди і десятки мікроелементів. Комбуча відновлює волокна еластину і колагену, інтенсивно зволожує, заспокоює подразнення, виводить токсини, зміцнює імунітет, а також чинить м'яку відлущувальну дію завдяки вмісту фруктових кислот. При цьому завдяки високій концентрації вітаміну В можливість подразнення зводиться до мінімуму.

8 видів гіалуронової кислоти різної молекулярної маси глибоко зволожують шкіру .Відповідають за глибоке зволоження всіх шарів епідермісу і підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкірі невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості та зволоженості на обличчі.

Ліпосоми - це мікроскопічні сфери, які укладають у собі активні компоненти косметики і транспортують їх глибоко в шкіру. Оболонка ліпосом за складом схожа з мембранами клітин епідермісу, тому активи косметики, укладені в ліпосоми, працюють на клітинному рівні.

5 видів керамідів, укладених у ліпосоми, зміцнюють бар'єрні функції шкіри, відновлюють шкірні покриви, нормалізують стан чутливої, сухої та атопічної шкіри. Посилює захист від агресивних подразнювальних чинників, таких як ПАР, сонячна радіація, окислювальний стрес тощо. Посилюють опір чутливої шкіри до подразнювальних чинників. Відновлюють пошкоджені ділянки шкіри (сонячні опіки, сухість, ксероз, хімічні опіки тощо).

Ферментований екстракт рису робить шкіру гладкою, ніжною і шовковистою. Зволожує шкіру, активізує обмінні процеси і розгладжує зморшки. Відновлює, живить шкіру, запобігає появі зморшок.

Екстракт камелії зволожує і заспокоює , зменшує епідермальну втрату вологи і відновлює зневоднену шкіру, стимулює вироблення проколагену, тим самим підвищує пружність і еластичність шкіри, розгладжує її. Також екстракт захищає шкіру від вільних радикалів, уповільнює процеси старіння клітин.

Екстракт цедри мандарина покращує текстуру шкіри і вирівнює тон, звужує пори і регулює діяльність сальних залоз.

Спосіб застосування:

За допомогою спатули взяти необхідну кількість гелю та крему. Нанести на очищену і тонізовану шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами.

Пропорції:

Тільки гель Коли шкіру потрібно зволожити і заспокоїти і в спекотний літній період.

Тільки крем Коли шкіру потрібно інтенсивно зволожити і в сухий зимовий період.

Для найпростішого варіанту використання повністю змішати гель і крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?