Всі категорії
Додати товар

Крем для шкіри навколо очей inkey list caffeine спеціально розроблений для боротьби з...

550 грн
Опис

Крем для шкіри навколо очей INKEY List Caffeine спеціально розроблений для боротьби з набряклістю, темними колами та тонкими лініями навколо очей.

Обʼєм 15 мл

Кофеїн захищає шкіру від пошкодження вільними радикалами та полегшує затримку рідини, а пептид Matrixyl 3000 сприяє виробленню колагену, роблячи шкіру гладкішою та пружною.

Навіщо вам це потрібно:
Крем для шкіри навколо очей INKEY List Caffeine Eye Cream – це засіб для шкіри навколо очей, який допомагає зменшити набряклість та темні кола. Крем для очей з кофеїном діє на:

Цільові темні кола
Зменшити появу темних кіл
Зменшити набряклість
Зменшити появу тонких ліній

Кофеїн - це протизапальний антиоксидант, отриманий з кавових зерен, який допомагає запобігти пошкодженню шкіри вільними радикалами, які можуть зробити темні кола більш вираженими. Оскільки кофеїн є сечогінним засобом, може допомогти зменшити затримку води, яка може бути основною причиною набряклості під очима. Цей крем для очей також містить Matrixyl 3000, пептид, який допомагає збільшити вироблення колагену, роблячи шкіру молодшою ​​та еластичнішою.

Тип шкіри:
підходить для всіх типів шкіри

Як використовувати:
Використовуйте вранці та ввечері. Після очищення нанесіть невелику кількість на безіменний палець і акуратно поплескайте по контуру ока. Можна поєднувати з використанням інших сироваток.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?