Всі категорії
Додати товар

Пробник точковий крем від прищів tiam ac fighting spot rx cream 1 мл

12 грн
Опис

Лінійка засобів AC Fighting спеціально розроблена для догляду шкіри, схильної до висипу. Допомагає вирішити проблему докорінно і не тільки швидко усунути запалення, а й оздоровити, зміцнити шкіру.

Точковий засіб на основі ніацинаміду та цинку, ефективно бореться з акне та іншими висипаннями на шкірі, швидко заспокоює, знімаючи запалення та роздратування, а також спрямовано працює на усунення плям пост-акне та почервонінь.

Завдяки вмісту такого інноваційного компонента, як - Спікули (мікро голки 100% натурального походження з морської губки, "біологічний пілінг"), які чудово відлущують і видаляють скупчення жиру, забруднення та ороговілі клітини, що закупорюють пори, що запобігає висипанням. Адже закупорені пори є джерелом живлення для грибків і бактерій, у такому середовищі вони дуже активно розмножуються. Крім того, спікули здатні вбирати всі активні інгредієнти в себе, мають нано розмір і за рахунок цього здатні легко та ефективно доносити їх до глибинних шарів шкіри. Вони доносять активні компоненти, спрямовані на заспокоєння та освітлення шкіри, такі як активні похідні центели, чайне дерево, ніацинамід і цинк.

Ніацинамід (10%), один з найпотужніших і найбезпечніших компонентів для освітлення шкіри, бореться проти нерівномірного тону шкіри, освітлює пігментні плями та плями пост-акне.

Цинк (7%) має антибактеріальну та себорегулюючу дію, контролює вироблення шкірного сала (себуму), завдяки чому зменшує запалення та попереджає розвиток інфекцій.

Спосіб застосування: Після очищення і нанесення сироватки нанесіть засіб на проблемну ділянку шкіри за допомогою аплікатора.

Об'єм 1 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?