Всі категорії
Додати товар

Martiderm calamina plus crema заспокійливий і регенерувальний крем, 75 мл

550 грн -10% 500 грн
Опис

Martiderm calamina plus crema заспокійливий і регенерувальний крем, 75 мл

Цена 500 грн.

Зроблено в Іспанії

Термін придатності: Сентябр 2025 р.

Крем Martiderm Calamina Plus — захисний і регенерувальний протектор, який знижує чутливість шкіри, заспокоює подразнену шкіру в разі почервоніння та свербіння, укусів комах, опіків і подразнень у складках шкіри через підвищене потовиділення. Містить оксид цинку та каламін, які завдяки своїм зв'язувальним і антисептичним властивостям заспокоюють і регенерують подразнену, пошкоджену шкіру. Стимулює оновлення епідермісу.

Показання:

- Помірний терпкий, підходить для шкіри, схильної до акне, себорейного дерматиту.

- Для полегшення наслідків агресивних процедур для шкіри, як-от пілінг або лазер.

- Підходить для використання після гоління.

- Ерітема «почервоніння» і свербіж шкіри.

- Печіння шкіри.

- Сонячна еритема.

- Роздразнення і висип в зоні підгузків у немовлят.

- Подразнює в зонах із підвищеним потовиділенням, як-от пахви, паху та складки.

- Атопічний дерматит.

- Пошкодження шкіри у разі вірусних інфекцій, як-от вітряна віспа, герпес і зостер.

Склад, найбільш видатні активи:

- Каламін: ефективно заспокоює шкіру, має протисвербіжний, підсушувальний, заспокійливий і охолоджувальний ефекти. Зменшує набряклість, знімає запалення й подразнення шкіри, а також допомагає активізувати регенераційні функції епідермісу для того, щоб після пошкодження швидше сформувати захисний бар'єр, що запобігає подальшому впливу подразників чинників ззовні. М'яка тонізувальна й антисептична дія каламіну насамперед йде на користь проблемній і жирній шкірі, схильній до вугрових висипань (хоча цей компонент дуже ефективний у боротьбі з прищами не тільки в разі акне). За надмірної себорегуляції каламін допомагає усунути жирний блиск шкіри, забезпечуючи стійкий матувальний ефект.

- Оксид цинку: це протизапальний засіб, що надає зв'язувальну, підсушувальну, антисептичну та адсорбувальну дію. Під час нанесення на уражену шкіру зменшується запалення й подразнення, а також утворюється захист від впливу подразнених чинників. Застосовується у разі різних форм дерматитів, зокрема й «пілянкового», потницях і попрілостей у дітей. Використовується під час лікування поверхневих ран, порізів, подряпин, опіків (термічні та сонячні). Лікує виразкові ураження шкіри, трофічні виразки, екземи в стадії загострення, пролежні, простий герпес і стриптодермію.

- Оксигенований гліцерин triester: заспокоює шкіру. Покращує стерпність шкіри. Він активує оновлення епідермісу та сприяє підшкірному кровотоку, покращуючи оксигенацію тканин, що сприяє швидкій регенерації.

- Алантоїн: вважається ефективним емолентом, протизапальним «анти-роздражником», відновлює й заспокоює шкіру. Виявляє кератолітичну дію, сприяє регенерації клітин шкіри та швидкому загоєнню саден і тріщин, знімає подразнення. Він пом'якшує роговий шар, стимулює видалення відмерлих клітин. Також алантоїн ефективно запобігає закупорюванню пор, утворенню комедонів і запальних клітин, заспокоїть шкіру після засмаги, механічного або хімічного подразнення. Дає змогу скоротити час шкірного рубцювання.

- Центела азійська: потужний дерматопротектор. Впливає на синтез колагену, збільшуючи на 30% ефективність цього процесу в глибоких шарах шкіри, прекрасно загоює рани, зменшує рубці та знімає запалення. Зміцнює капіляри та вени та покращує кровообіг, завдяки чому неабияк зростає еластичність сполучної тканини. Стимулює процеси епітелізації, що призводить до швидкого загоєння дрібних ран, опіків і прискореної регенерації клітин шкіри.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 75мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?