Всі категорії
Додати товар

Поживний, зволожувальний крем для обличчя з екстрактом авокадо та олією ши

106 грн
Опис

Авокадо додають у косметику для сухої, чутливої та подразненої шкіри. У разі потрапляння на поверхню шкіри жирні кислоти заповнюють брак ліпідів в епідермісі та відновлюють захисний бар'єр.

Завдяки багатому вмісту екстракту Авокадо, крем інтенсивно живить, глибоко зволожує й пом'якшує шкіру обличчя. Вітаміни А й Е, що входять до складу екстракту Авокадо, надають йому антиоксидантних властивостей, а стероли, що містяться в ньому, захищають від передчасного старіння.

Поживний крем на основі олії Авокадо ефективно насичує, зволожує й заспокоює шкіру. Крем вітамінізує, живить шкіру, нейтралізуючи чинники старіння. Адаптує клітини до ультрафіолетового опромінення, холоду та інших екстремальних чинників. Шкіра стає стійкішою до стресів, пов'язаних із впливом довкілля, набуває здорового кольору, стає м'якою та пружною.

Олія ши, у складі Крема, зволожує шкіру, надає їй здорового вигляду, робить її м'якою й шовковистою, усуває почервоніння й лущення. Причому вона підходить для жирної та проблемної шкіри, оскільки не забиває пори та сприяє загоєнню рубців і шрамів.

Підходить як для ранкового, так і вечірнього застосування. Після застосування крему шкіра стає неймовірно ніжною й оксамитовою.

Проблема кожи:

Млявість, Мімічні зморшки, Пігментація, Сезонна сухість, лущення, Замикання, Роздування, Сухість, Чутливість, Вікові зміни, Почервоніння, Глибокі зморшки, Розширені пори

Призначення і результат:

Живлення, Зволоження, Відновлення, Матування, Пом'якшення, підтягування, Тонізація, заспокоєння, Регенерація, Загоєння ран/тріщинок, Омолодження, Розгладжувальний ефект, Зняття запалення, Зняття подразнення, пружність, Вирівнювання тону обличчя, виведення токсинів, Відлущення Збереження пружності шкіри, Перешкоджає зневодненню, Охолодженню, Освітленню, Від перших ознак старіння, Вибілювання, Захист від УФ-променів, Стимуляція мікроциркуляції крові

Спосіб застосування: невелику кількість крему нанести на очищену шкіру та м'яко розподілити до повного вбирання.

140 грамів

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був