Всі категорії
Додати товар

Пілінг-скатка для обличчя з екстрактом лаванди bioaqua plant extr

88 грн
Опис

Тип засобу: Скраб

Пілінг-скатка для обличчя з екстрактом лаванди від фірми Bioaqua є ефективним доглядовим засобом, який подарує вашій шкірі відчуття чистоти і свіжості. Пілінг-скатка делікатно очищає і відлущує шкіру, допомагає вивести шлаки і токсини. Косметичний засіб бере участь у відновних процесах, покращує зовнішній вигляд і вирівнює тон. Засіб перешкоджає утворенню зморшок, пігментних плям і бореться з передчасним старінням. Пілінг покращує мікроциркуляцію крові і зміцнює судини.

До складу засобу для чищення входить екстракт лаванди, який заспокоює епідерміс, зволожує і запобігає запальним процесам.

Гіалуронова кислота - активно і глибоко зволожує, запобігає випаровуванню вологи. Захищає від сухості і негативних впливів навколишнього середовища. Регулярне застосування даного косметичного засобу забезпечить вашій шкірі м'якість, чистоту і гарний зовнішній вигляд.

Спосіб застосування:

Використовувати засіб слід 1-2 рази в тиждень. Наносити гель-скатку потрібно на шкіру без макіяжу, важливо, щоб вона була сухою. М'якими рухами засіб розподіляють по обличчю і залишають на дві хвилини, після чого змивають теплою водою разом з утвореними грудками. Застосовуйте скатку перед нанесенням косметики - крему, маски, сироватки, щоб збільшити її ефективність.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
vasyl...
vasylenko_nataliya29
Липовець
33% виконаних замовлень
Була

Схожі товари