Всі категорії
Додати товар

Крем календула для нормальної і сухої шкіри 45+

220 грн
Опис

Легкий, але насичений крем миттєво дарує комфорт та сяйво втомленій і млявій зневодженій та сухій шкірі. Зволожує, живить і захищає шкіру протягом усього дня, зменшує мімічні зморшки і прояви куперозу, прибирає пігментні плями, тонізує і підтягує мляву шкіру.
Коплекс олій Жожоба, Авокадо та Рижієвої олії володіють високою проникаючою здатністю, регенеруючою, пом'якшувальною, зволожуючою та протизапальною дією, насичують шкіру незамінними жирними кислотами (Омега-3 та Омега-6) та фосфоліпідами.
НЗФ (натуральний зволожуючий фактор) майже наполовину складається з амінокислот (40-48%) і їх метаболітів, фізіологічним шляхом зволожує шкіру, захищає шкіру від втрати вологи або заміщає втрачені чинники.
Біоактивний Амінопептидний комплекс містить амінокислоти плаценти, низькомолекулярні пептиди злакових рослин, гідролізат протеїнів женьшеню, вітаміни РР і В5, які активізують вироблення колагену та еластину, тому шкіра стає більш пружною та еластичною, овал обличчя підтягується, а зморшки розгладжуються, покращуються обмінні процеси в епідермісі, з обличчя зникають пігментні плями і судинні зірочки.
Комплекс церамідний EverLaSkin - зміцнює водно-жирову мантію і щоразу впроваджує в захисний бар'єр цілющі цераміди, захищають шкіру протягом дня, зволожує і живить без обтяження, пшеничний пептид в складі підсилює вироблення в шкірі колагену I типу, це допомагає побороти намічені зморшки і розгладити вже наявні заломи, підтримати старіючу шкіру, не вдаючись до інвазивних процедур.
Гідролізат перлів з гіалуроновою кислотою - зволожує, освіжає, омолоджує шкіру за рахунок потужної гідратації і розгладження, утримує в шкірі вологу, стимулюючи продукування білків, завдяки яким шкіра зберігає пружність і сяйво (еластин і колаген).
Бета-глюкан - імуномодулятор і еліксир еластичності шкіри, зволожує шкіру, утримуючи воду, активізує синтез колагену і сприяє розгладженню зморшок.
COVA B TROX - комплекс з активного морського магнію, екстракту водоростей та полісахаридів, що є неінвазивною альтернативою для лікування мімічних зморшок, тонких ліній та складок. День за днем мімічні зморшки стираються, глибокі зморшки значно зменшуються, шкіра набуває обсягу, стає більш пружною, гладкою.
СО2-екстракт календули - тонізація і розгладження тьмяної шкіри. Природний антиоксидант і стимулятор вироблення колагену. Органічні кислоти розгладжують шкіру і стягують пори. Проводячи ніжний непомітний пілінг, кислоти та глікозиди вирівнюють тон шкіри, роблять мікрорельєф рівніше
СО2-екстракт центели - лiмфодренажна та регенеруюча дiя знiмає набряки з тканин, стимулює продукування рідного колагену в шкірі і здатен збільшувати щільність і еластичність венозних стінок і знижувати проникність капілярів.

Спосіб використання: невелику кількість крему наносити на чисту та суху шкіру обличчя та шиї массажними рухами.
Додаткові характеристики:
Тип шкіри: Комбінована (Змішана)
Тип шкіри: Нормальна
Тип шкіри: Суха
Тип шкіри: В'яне (зріла)
Тип шкіри: Чутлива
Класифікація косметичного засобу: Натуральна
Класифікація косметичного засобу: Уходовая
Гіпоалергенний: Немає
Призначення і результат: Відновлення
Призначення і результат: Вирівнювання тону обличчя
Призначення і результат: Загоєння ран/тріщинок
Призначення і результат: Захист
Призначення і результат: Омолодження
Призначення і результат: Освітлення
Призначення і результат: Від перших ознак старіння
Призначення і результат: Харчування
Призначення і результат: Підтягування
Призначення і результат: Перешкоджає зневодненню
Призначення і результат: Заспокоюючий ефект
Призначення і результат: Регенерація
Призначення і результат: Пом'якшення
Призначення і результат: Зняття запалення
Призначення і результат: Збереження пружності шкіри
Призначення і результат: Зволоження
Призначення і результат: Зміцнення
Призначення і результат: Пружність
Призначення і результат: Заспокоєння
Вік: 45+
Проблема шкіри: Вікові зміни
Проблема шкіри: Глибокі зморшки
Проблема шкіри: В'ялість
Проблема шкіри: Купероз
Проблема шкіри: Мімічні зморшки
Проблем

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?