Всі категорії
Додати товар

Нічний крем для сухої шкіри обліпиха і шипшина 45+

210 грн
Опис

Легкий і ніжний крем для нормальної, схильної до сухості шкіри, сухої і дуже сухої шкіри. Глибоко зволожує, оновлює шкіру, відбілює пигментні плями, бореться з розацеа та судинними зірочками, робить шкіру ссяючою, пружною та еластичною.
Коплекс олій Жожоба, Макадамії і нерафінованих олій Обліпихи та Шипшини потужно живлять та зволожують шкіру, зберігають молодість шкіри, оновлюють шкіру обличчя, вирівнюють її колір.
Ніацинамід підсилює клітинний метаболізм у шкірі, відбілює, симулює синтез нового колагену, запобігає шкідливим молекулярним та імунологічним явищам, викликаним ультрафіолетом, актуальний у терапії куперозу та розацеа.
Hyafactor-NAG сприяє посиленню синтезу гіалуронової кислоти в кератиноцитах, в'яла шкіра стає еластичнішою, овал обличчя зміцнюється, пігментні плями світлішають, а сіточка дрібних зморшок розгладжується
Гідролізат Колагену зволожує шкіру, розгладжує її та візуально омолоджує, збагачує шкіру киснем, забезпечує легкий ліфтинг і розгладження, запобігає розростанню дрібних кровоносних капілярів і появі судинних зірочок. Його мета - забезпечити епідермісу еластичність, тонус, пружність і оптимальний рівень зволоження.
Гідролізат Еластину глибоко зволожує, відновлює здорову текстуру рогового шару шкіри, загоює і оздоровлює, інтенсифікує синтез власного колагену і еластину.
Гідролізат плаценти активізує вироблення колагену та еластину, тому шкіра стає більш пружною та еластичною, овал обличчя підтягується, а зморшки розгладжуються.
Цераміди Рису заповнюють проломи, що утворилися в результаті вимивання, знижують проникність шкіри, зменшують втрату води та покращують пружність епідермісу, усувають сухість шкіри та пов'язані з цим інші симптоми (лущення, підвищена чутливість, подразнення тощо).
D-panthenol (провітамін В5) стимулює активний розподіл, ріст і відновлення клітин, зменшує роздратування на шкірі, знімає почервоніння і зменшує запальні процеси. стимулює природне вироблення колагену, тим самим підвищуючи пружність шкіри, повертаючи їй молодість.
Cova b trox complex - комплекс з активного морського магнію, екстракту водоростей та полісахаридів, що є неінвазивною альтернативою для лікування мімічних зморшок, тонких ліній та складок. День за днем мімічні зморшки стираються, глибокі зморшки і зморшки значно зменшуються, шкіра набуває обсягу, стає більш пружною, гладкою.
СО2-екстракт обліпихи прибирає пігментні плями і розгладжує зморшки, усуває сезонну сухість шкіри і втрату тургору, особливо яскраво це проявляється восени, після надлишку ультрафіолету і зневоднення шкіри.
СО2-екстракт шипшини стимулює вироблення власного повноцінного колагену, органічні кислоти у складі потужно відновлюють епідерміс, розгладжуючи зморшки, помітно покращують колір обличчя.

Спосіб використання: наносити на очищену шкіру ввечері.
Додаткові характеристики:
Тип шкіри: Нормальна
Тип шкіри: Суха
Тип шкіри: В'яне (зріла)
Класифікація косметичного засобу: Натуральна
Гіпоалергенний: Немає
Призначення і результат: Відновлення
Призначення і результат: Вирівнювання тону обличчя
Призначення і результат: Загоєння ран/тріщинок
Призначення і результат: Омолодження
Призначення і результат: Освітлення
Призначення і результат: Від перших ознак старіння
Призначення і результат: Відбілювання
Призначення і результат: Відлущування відмерлих клітин шкіри
Призначення і результат: Харчування
Призначення і результат: Підтягування
Призначення і результат: Перешкоджає зневодненню
Призначення і результат: Заспокоюючий ефект
Призначення і результат: Регенерація
Призначення і результат: Пом'якшення
Призначення і результат: Збереження пружності шкіри
Призначення і результат: Зволоження
Призначення і результат: Зміцнення
Призначення і результат: Пружність
Вік: 45+
Проблема шкіри: Вікові зміни
Проблема шкіри: Глибокі зморшки
Проблема шкіри: В'ялість
Проблема шкіри: Купероз
Проблема шкіри: Мімічні зморшки
Проблема шкіри: Зморшки
Проблема шкіри: Пігментація
Проблема шкіри: Почервоніння
Проблема шкіри: Сезонна сухість
Проблема шкіри: Сухість
Пробле

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?