Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Натуральний крем "timecode"

390 грн
Опис

Унікальний крем для збереження молодості,поліпшення кольору і зміцнення овалу обличчя і потужного ліфтингу! Приголомшлива текстура швидко вбирається,робить шкіру глибоке зволоження і шовковистість.

ФІСТАШКИ МАСЛО показує відмінні антиоксидантними властивостями, завдяки високому вмісту вітаміну Е, володіє тонізуючими, поживними, протизапальними і пом'якшуючими властивостями.

МАСЛО КАРІТЕ (ШИ НЕРАФ)використовується в антивікових програмах для сухої шкіри, покращує колір обличчя, ущільнює структуру шкіри, підвищує тонус і пружність, сприяє зменшенню глибини зморшок.

СКВАЛАН перешкоджає раннього старіння і зневоднення шкіри, захищає її від руйнівного, токсичної дії навколишнього середовища і постачає її киснем.

ТРЕГАЛОЗА захищає фибропласты шкіри від зневоднення, заміщаючи воду в тканинах і допомагає зберегти природну структуру шкіри .

TIMECODE™ - новий і унікальний омолоджуючий актив, Seppic домігся значних успіхів у боротьбі зі старінням за рахунок розробки цього активного інгредієнта. У перший раз була визначена друк генетичного старіння і "капітал молодості" в клітинах розшифрований. Три роки досліджень привели до виявлення активного інгредієнта, вибраного з більш ніж ста молекул. Його структура, отримана з амінокислот на ліпідної ланцюга, оптимізує шкірне биородство для поліпшення ефективності. Проведені дослідження продемонстрували ефективність проти нових причин старіння (таких, як "запальне старіння", скорочення тривалості життя стовбурових клітин і клітинних зв'язків). Властивості: - ефективний коректор зморшок після півтора місяців лікування - нормалізує структуру: зміцнює і захищає позаклітинний матрикс - нормализует микроциркуляцию, предает сияющий цвет лица - уменьшение воспалительных процессов, приводящих к старению (во время процесса старения, 80% старения клеток происходит от воспалительного процесса) - воздействие на гены, ответственные на процессы старения.

SEPILIFT DPHP - биокомплекс, предотвращает появление мимических морщин, ускоряет выработку коллагена, защищает волокна эластина, лифтинг-эффект.

ГЛИКОЗАМИНОГЛИКАНЫ - предшественники гиалуроновой кислоты, отвечают за структуру и качество кожи, способствует омоложению и разглаживаню морщин

KOMBUCHKA - перешкоджає глікації(склеюванню колагенових волокон),тим самим значно покращує колір обличчя, потужний антиоксидант,ущільнює і вирівнює мікрорельєф. Ph збалансований!
Додаткові характеристики:
Тип шкіри: Комбінована (Змішана)
Тип шкіри: Нормальна
Тип шкіри: Проблемна
Тип шкіри: Суха
Тип шкіри: Чутлива
Класифікація косметичного засобу: Лікувальна (Космецевтика)
Гіпоалергенний: Так
Призначення і результат: Відновлення
Призначення і результат: Вирівнювання тону обличчя
Призначення і результат: Від перших ознак старіння
Призначення і результат: Підтягування
Призначення і результат: Перешкоджає зневодненню
Призначення і результат: Заспокоюючий ефект
Призначення і результат: Регенерація
Призначення і результат: Збереження пружності шкіри
Призначення і результат: Пружність
Призначення і результат: Заспокоєння
Вік: 25+
Проблема шкіри: Глибокі зморшки
Проблема шкіри: Мімічні зморшки
Проблема шкіри: Набряклість
Проблема шкіри: Чутливість
Тип крему: Лікувальний
Час застосування: Універсальний
Основні інгредієнти: Гіалуронова кислота
Основні інгредієнти: Кераміди
Основні інгредієнти: Рослинні екстракти

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?