Всі категорії
Додати товар

Glyco-6 глюко крем-пілінг з гліколієвою кислотою aha

310 грн
Опис

Емульсія Glyco 6 містить 6% гліколієвої кислоти (фруктова AHA кислота).
Використовується для домашнього догляду в якості легкого пілінгу.
Ідеальна концентрація, яка завдяки корисним властивостям гліколієвої кислоти допоможе домогтися вираженого ефекту за короткий термін.

Застосовується для мякої і ефективної ексфоліації, яка покращує колір і текстуру шкіри, у боротьбі з передчасними зморшками, пігментним плямами, розширеними порами, а також при підвищеній сальності шкіри. Можна застосовувати при купероз поза стадії загострення. Опис і особливості: Дослідження гліколієвої кислоти довели, що вона прискорює синтез колагену, що відповідає за еластичність і регенерацію шкірного покриву. Це властивість кислоти надає омолоджуючий ефект і допомагає швидко досягти видимих поліпшень.

Дія: - дбайливо очищає, видаляючи відмерлі частинки шкіри;
- освітлює шкіру і звужує пори;
- живить і зволожує шкіру, роблячи її більш еластичною;
- запускає процес відновлення шкіри
- повертає шкірі рівний колір, сяйво і пружність.

Емульсія Glyco 6 - це рівноцінна заміна дорогого салонному пілінгу.
При регулярному застосуванні швидко збільшується опірність і тургор шкіри, зменшуються порі і тім самим вирівнюється шкірний рельєф.
Шкіра виглядає доглянутою і свіжою. Молекула гліколевої кислоти легко проникає в глибокі шарі шкіри, так як вона має мінімальну молекулярну масу серед всіх фруктових кислот. Тому гліколева кислота є однією з найбільш часто використовуваних площ популярної кислотою у косметологів у всьму світі. характеристики:

Виробник: Індія, фармацевтична компанія MICRO LABS LIMITED Форма випуску: легка емульсія, швидко вбирається, не залишає відчуття плівки. Обсяг: 30 г (1 тюбика вистачить на 3-4 тижню) Склад: некомедоногенная крем-база (cream base), 12% гліколіевой кислоти. НЕ містить парабенів і КОНСЕРВАНТІВ.
НЕКОМЕДОНОГЕННО.

Застосування: для догляду за шкірою обличчя, шиї і декольте. Не підходить для області навколо очей. Спочатку може виникнути легке печіння або почервоніння в місці нанесення. Це ознаки активності крему і зазвичай зникають через кілька днів. Для шкіри не схильної до чутливості: Після зняття макіяжу нанести емульсію на обличчя і шию (крім губ і області навколо очей). Може відзначатися легке печіння або пощІпування. Протягом 10-15 хвилин емульсія вбирається в шкіру, залишки можна зняти серветкою. Чи не змивати. Для роздратованою або чутливої шкіри: Після зняття макіяжу нанести емульсію на обличчя і шию (крім губ і області навколо очей). Може відзначатися легке печіння або пощіпування. Протягом 30 хвилин емульсія вбирається в шкіру, потім вмитися теплою водою і нанести свій звичайний зволожуючий крем.

Рекомендації Під час застосування засобів з гліколієвою кислотою обовязково використовувати денний крем з SPF-захистом від 30 і вище. Засіб не рекомендується наносити на пошкоджену шкіру. Підходить для щоденного використання курсом в 3-4 тижні, потім перерва 1 місяць.

Увага! Надана інформація не повинна бути розцінена як заміна професійного медичного призначення. Будь ласка, утримайтесь від використання даної інформації для самостійної діагностики чи лікування без додаткової консультації з лікарем або косметологом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?