Всі категорії
Додати товар

Нічний поживний крем органік

400 грн
Опис

Термін «антиейдж» з'явився в косметології порівняно недавно. По суті, це не що інше, як боротьба з віком, яку жінки вели споконвіку. У давньогіпетському папірусі 3-го тисячоліття до н.е. є розділ « Початкова книга перетворення старих на молодих» з рецептами омолоджувальних олій. Насичений склад крему дає змогу успішно зволожувати та живити шкіру обличчя під час сну, впливаючи на клітинному рівні, проникаючи в глибокі шари дерми. Завдяки активним компонентам, що мають чітко окреслений ефект уповільнення старіння клітин, дає змогу виробляти природний колаген, відновлюючи водно-жировий баланс. Вранці шкіра має насичений, свіжий і відпочилий вигляд. Олія макадамії вважається одним із найкращих засобів для догляду за шкірою, що в'яне, позаяк сприяє її відновленню, а також пом'якшує, тонізує та зволожує. Олії шипшини та рисових висівок повноцінно доглядають за сухою, тонкою, чутливою та зневодненою шкірою, а також сприяють регенерації, запобігають появі зморщок, підвищують пружність, мають протизапальну, зволожувальну, відновлювальною, пом'якшувальною дією. Екстракти білого чаю та женьшеню інтенсивно живлять і зволожують шкіру, успішно борються з пігментацією, нормалізують обмінні процеси, відновлюють необхідний рівень вологи в шкірі. Гідролізат ламінарії забезпечує посилення клітинного метаболізму, дренажну функцію, сприяють ефективнішому ліполізу.

Спосіб застосування: наносити на очищене обличчя перед сном. Використовуйте шпатель під час набирання продукту, щоб уникнути потрапляння бактерій і збереження стерильності емульсії.

Склад: дистильована вода, гідролат зеленого чаю, алантоїн, таурин, олія шипшини, олія зародків рису, олія авокадо, олія макадамії, рослинний емульгатор, гідролізат ламінарії, Д пантенол, гіалуронова кислота високомолекулярна, гіалуронова кислота низькомолекулярна, кофеїн, комплекс СО 2 екстрактів, витяжка з бурих водоростей, порошок банана, екоконсервант, аромакомпозиція на вибір

Зберігати в сухому та прохолодному місці
Термін придатності: 3 місяці. Об'єм: 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Суха
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?