Всі категорії
Додати товар

Institut esthederm bronz repair face cream strong sun сонцезахисний крем, 15 мл

350 грн -29% 250 грн
Опис

Institut esthederm bronz repair face cream strong sun сонцезахисний крем, 15 мл Ціна 250 грн. Зроблено у Франції Захистіть себе і засмагнете з допомогою крему Institut esthederm bronz repair face cream strong sun, засоби по догляду за сонцем і подорожах, яка підтримує процес засмаги і допомагає захистити шкіру від видимих ознак фотостаріння. Этот нежный крем обеспечивает питательную поддержку кожи, подвергшейся воздействию солнца, помогает стимулировать естественный загар и в то же время помогает предотвратить и скорректировать признаки повреждения солнцем, включая тонкие линии и морщины.

Крем Institut esthederm bronz repair face cream strong sun обеспечивает защиту от лучей UVA и UVB Активные ингредиенты поддерживают защиту клеточной ДНК и оптимизируют энергетическую среду клетки, обеспечивая постоянную регенерацию для омоложения лица.

Цей продукт підходить для використання при середній інтенсивності УФ-випромінювання і містить формулу проти зморшок, розроблену для підтримки засмаги і зведення до мінімуму небажаних естетичних ефектів перебування на сонці. ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ Підтримує природний загар Захист від УФА та УФВ Допомагає запобігти і скорегувати видимі ознаки фотостаріння Підтримує захист клітинної ДНК Формула проти зморшок Обміну, повернення і торгу НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 15мл
Об'єм:
15 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?