Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя з колагеном морських водоростей, 500 гр

580 грн
Опис

Маска для насіння водоростей, 500 гр
Маска на 100% складається з насіння ламінарії, завдяки чому повністю натуральна та безпечна. Призначена для вирівнювання тону та текстури, відмінно бореться з першими та явними ознаками старіння, розгладжує зморшки та знімає набряклість.

Після застосування маски обличчя стає гладким та шовковистим. Дрібні прищики та забиті пори зникають, а великі та акне стають менш помітними і швидше минають. Вирівнюються дрібні зморшки і проходить відчуття сухості, лущення. Глибокі зморшки стають менш помітними.

Насіння ламінарії дуже багате на вітаміни C і A та інші мікроелементи. Також маска містить природний колаген, який максимально схожий на наш і тому після маски шкіра вирівнюється і стає більш пружною.

Маска відмінно підходить для всіх типів шкіри і крім регенерації, підтяжки має загоюючий і заспокійливий ефекти.

Спосіб застосування: Для однієї маски Вам знадобиться 1-2 столові ложки сухого насіння. Залийте їх теплою водою у співвідношенні 1:2,5-3 і перемішайте. Повинна вийти кашеподібна в'язка консистенція, яку необхідно нанести на обличчя, уникаючи області очей та губ. Можна використовувати на шиї, декольті та ін. Потримайте маску на обличчі близько півгодини і зніміть її плівкою або змийте теплою водою. Після ретельно вмийтеся і нанесіть улюблений засіб на обличчя.

Об'єм: 500 гр

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Тип шкіри:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?