Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя з японським чаєм матча laikou, 15 стіків

140 грн
Опис

Нічна маска Laikou з японським чаєм Матча добре зволожує і тонізує шкіру, має антисептичні властивості, надає шкірі пружність, розгладжує.

Маска вирівнює кольори шкіри та запобігає появі пігментних плям. Компоненти, що входять до складу маски, вирівнюють видимі зморшки, борються з появою нових ознак старіння. Після процедури шкіра виглядає відпочилою, зволоженою, м'якою та еластичною.

Нанесення маски на ніч - ідеальний спосіб забезпечити шкірі якісний догляд, не витрачаючи багато часу. Вміст однієї упаковки достатньо для разового застосування на обличчі та шиї. Герметична упаковка зберігає корисні властивості продукту.

В складі:

Екстракт чаю матча - має подвійну дію: омолоджує вікову і тонізує молоду шкіру. Матча ефективно бореться з бактеріями, які провокують появу прищів та акне, знімає почервоніння та запалення.

Ніацинамід - регулює роботу сальних залоз, ефективно бореться з акне та запаленнями, освітлює пігментацію та сліди пост-акне, стимулює синтез колагену та еластину, що допомагає значно зменшити прояви вікових змін та підвищити пружність шкіри.

Кокосова олія - інтенсивно зволожує та насичує шкірний покрив корисними речовинами. Вітаміни та мінерали активізують вироблення власного колагену та еластину.

Гіалуронова кислота - притягує і накопичує вологу на поверхні шкіри, створює легку захисну плівку, запобігає випаровування води та зневоднення. Молекули гіалуронки заповнюють собою зморшки і вони стають менш помітними, розгладжуються.

Спосіб застосування: наносити маску слід на підготовлену, ретельно очищену шкіру перед сном. Акуратно відкрийте упаковку, видавіть засіб в долоню і розподіліть по обличчю, дайте вбратися. Не змивайте, залиште на ніч.

Об'єм: 15 стіків * 3 грм

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?