Всі категорії
Додати товар

Petitfee chamomile lightening hydrogel eye mask освітлюючі патчі проти темних кіл з ромашкою

450 грн -5% 430 грн
Опис

ЕХР 10.01.2025
Освітлювальні патчі проти темних кіл з екстрактом ромашки Petitfee Chamomile Lightening Hydrogel Eye Mask.
Продукт тонізує і насичує шкіру вітамінами, інтенсивно зволожує, має заспокійливу і освітлювальну дію.
Патчі є багатофункціональними і підходять для застосування на різних ділянках, які потребують особливого догляду. Така локальна гідрогелева маска допоможе в найкоротші терміни впоратися зі свербінням і подразненням, усунути лущення, освітлити темні кола і пігментацію.
Екстракт ромашки відомий своєю бактерицидною та антисептичною дією, заспокоює, знімає запалення і почервоніння, а також допомагає усунути набряки. Він м'яко впливає на епідерміс і підходить навіть для чутливої шкіри.
Комплекс цитрусових має найсильнішу антиоксидантну активність, наповнює клітини епідермісу масою корисних вітамінів, вирівнює тон шкіри, висвітлює темні кола і пігментацію.

Основні діючі компоненти.

Для рівного тону шкіри та освітлення:

Екстракт ромашки - має виражену зволожувальну і тонізувальну дію.
Екстракт юдзу - чинить антисептичну, антиоксидантну дію, стимулює відтік лімфи, покращує мікроциркуляцію крові.
Екстракт обліпихи - дуже добре прискорює регенерацію тканин, підвищує місцевий імунітет, підвищує тургор шкіри, насичує шкіру вітамінами, вирівнюючи колір обличчя і роблячи загальний тон шкіри свіжим, гарним і відпочилим.
Екстракт гарбуза - чинить бактерицидну, ранозагоювальну і протизапальну дію, використовується для лікування акне. Насичує вітамінами.

Для живлення і зволоження шкіри:

Екстракт фрезії - пом'якшує і зволожує шкіру, робить її ніжною і бархатистою, усуває лущення і відчуття сухості, вітамінізує.
Екстракт шоломниці байкальської - має антиоксидантні, протизапальні та антибактеріальні властивості, сприяє проникненню в шкіру інших активних компонентів.
Екстракт солодки - освітлює темні кола під очима і усуває вікові пігментні плями.
Екстракт полину - вирізняється протизапальною активністю, заспокоює свербіж, нормалізує роботу сальних залоз.
Екстракт зеленого чаю - зміцнює стінки судин і капілярів, перешкоджає порушенню їх проникності та ламкості; нормалізує тканинне дихання.

Комплектація: 60 штук в упаковці (30 пар).

Спосіб застосування: Витягніть патчі з банки за допомогою лопатки. Прикладіть їх до необхідної ділянки. Через 20-30 хвилин зніміть патчі і м'якими поплескуючими рухами повністю вберіть есенцію. Продукт можна використовувати не тільки під очима, а й на інших зонах, що потребують особливого догляду: в зоні носогубних складок, на щоках або на лобі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?