Всі категорії
Додати товар

Патчі проти темних кіл з вітаміном с k-secret extra illuminating eye gel patches (vitamin c)

1299 грн
Опис

Корейські гідрогелеві патчі K-SECRET Extra Illuminating Eye Gel Patches для обличчя з вітаміном С забирають темні кола під очима та набряки.

Властивості:

усувають сліди втоми;
зменшують темні кола під очима;
зменшують пігментацію;
зменшують набряки.

Великі патчі для більшого покриття: більші шматки забезпечують інтенсивний догляд за більшою ділянкою шкіри, ніж стандартні патчі під очі.

Маленькі накладки для областей, які потребують догляду: менші частини забезпечують інтенсивний догляд для більш специфічних областей, таких як губи, насуплені брови та шия.

Спосіб застосування:

Дістаньте патчі з банки за допомогою лопаточки.
Прикладіть їх до потрібної області.
Через 20-30 хвилин зніміть патчі і м’якими рухами, що поплескують, повністю вберіть есенцію.
Продукт можна використовувати не тільки під очима, але й на інших зонах, що потребують зволоження: в області носогубних складок, на лобі. Для більш вираженого ефекту охолодження патчі можна зберігати в холодильнику.

Основні активні компоненти:

Вітамін С (форма Sodium Ascorbyl Phosphate) — стимулює синтез колагенових волокон, покращуючи тонус і еластичність шкіри, захищає клітини від негативного впливу УФ-випромінювання, вирівнює тон і надає шкірі неймовірне сяяння, стираючи сліди втоми та усуваючи сірий, «землянистий» відтінок, бореться з пігментацією, освітлює веснянки та вікові потемніння, а також зменшує зморшки та ущільнює тонку, суху шкіру.
Ніацинамід — сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, пом’якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, вирівнює тон шкіри, перешкоджає віковій пігментації.
Гідролізований колаген — розгладжує та вирівнює шкіру, робить пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки та освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?