Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя bioaqua з колагеном pigskin collagen nourishing mask (100 мл).

135 грн -11% 121 грн
Опис

Стан — нове, Бренд — BIOAQUA (Біоавква)

Маска колагенова BIOAQUA Pigskin Collagen Nourishing Mask, 100 мл

Властивості: Маска підходить для будь-якого типу шкіри та віку. Призначена для тонізації, глибокого зволоження та вирівнювання шкіри. Живить колагенові волокна та відновлює їх, завдяки чому шкіра стає пружнішою й еластичнішою.

Склад: Колаген — це 50% у складі маски, тому вона дуже ефективна. Завдяки колагену шкіра стає еластичною, гладкою, пружною й шовковистою. Водночас результат не тільки візуальний, але й лікувальний, адже відновлюються колагенові волокна та шкіра омолоджується.

Гіалуронова кислота — шикарно зволожує шкіру та стимулює згладження зморщок.

Результат: Після використання шкіра стає гладкішою та пружнішою. З'являється тонус і еластичність. Вирівнюється текстура та тон. Зморшки вирівнюються.

Спосіб застосування: Нічна відновлювальна маска — нанесіть на чисту та суху шкіру тонким шаром і залиште вбиратися, бажано на 1-2 години, після лягайте спати, а вранці умивайтеся звичним способом, нанесіть крем.

Експрес тонізувальна й освіжна маска — нанесіть щільним шаром і залиште на 20 хвилин, після змийте та нанесіть крем або сироватку.

-----------------------------------

Відгук: Крута маска! Наносила на 20 хвилин результат: рівний колір обличчя, жодного почервоніння, шкіра дуже гладка та м'яка, але водночас пружніша. Дрібні зморшки дійсно згладилися. Якщо нанести на ніч, Moves, результат буде ще кращим! Рекомендую!

100 грамів. терміни чудові

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Персиковий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?