Всі категорії
Додати товар

Інтенсивна відбілююча пудра з вітаміном с, hikari power white powder

2050 грн
Опис

ЛЮБІ ДІВЧАТА! НЕ ТРЕБА ПИТАТИ НАЯВНІСТЬ, ЯКЩО Є ОГОЛОШЕННЯ — Є У НАЯВНОСТІ!
🥰👍🏻

Виключно оригінал.💯
Стан нового засобу, зроблено 1 затест маски.
Вона реально дуже крута, ефект є і він помітний навіть з першого разу!!!
Об’єм: 25 гр.
Ціна на сайтах з професійними засобами догляду за шкірою від 4992 грн. 

ОПИС:
Пудра відмінно справляється із завданням відбілювання, усунення не дуже глибоких зморшок, зміцнення шкіри, відновлення кольору шкіри. Забезпечує миттєвий результат, який помітний вже через кілька хвилин після використання, підходить для ситуації, коли потрібно привести шкіру в порядок за короткий час. Також використовується для усунення зайвої пігментації, сухості і тьмяного відтінку шкіри.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
При роботі із засобом рекомендується уникати металевих ємностей, ложок і інших пристосувань, тому що вітамін С миттєво вступить в реакцію з металом і його властивості нейтралізуються. Оптимальні в використанні керамічні, скляні або пластикові пристосування.
Маска для обличчя, шиї і області декольте: змішати порошок з невеликою кількістю води, нанести на шкіру на 10 хвилин. Змити засіб, нанести доглядовий крем.
Маска для області навколо очей: розчинити порошок у воді до зникнення частинок, нанести маску щільним шаром, зверху залишити 1/2 ватного диска, залишити на 10 хвилин. Змити водою, нанести доглядовий крем для області навколо очей.
Маска для волосся: взяти за основу будь-яку маску для волосся, додати в засіб одну ампулу аскорбінового розчину, масажними рухами нанести на коріння, залишити на 30 хвилин, змити водою.
Повний курс має на увазі проведення процедур щодня протягом 14 днів.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:
Vitamin C in the most active L-Ascorbic Acid formula

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна Елітна
Тип шкіри:
Призначення:
Антивікове Матуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?