Всі категорії
Додати товар

Силіконова маска для обличчя. багаторазова!

90 грн
Опис

Гіпо алергенна силіконова маска створена для того, щоб не тільки добре зафіксувати на обличчі маски, призначені для експрес-догляду, але й підвищити результативність їх використання. Вона ідеально справляється з поставленими перед нею завданнями. У наші дні їй немає аналогів.
Маска, виготовлена ​​з гіпоалергенного силікону, перешкоджає зісковзування маски під час її використання та забезпечує більш щільний контакт зі шкірним покривом. Якщо раніше Ви нерухомо лежали протягом 20 хвилин і більше, побоюючись, що експрес-маска зміститься з обличчя, то зараз у Вас виникла повна свобода дій. За допомогою гіпоалергенної силіконової маски вдається досягти гранично тісного контакту між нетканим матеріалом маски та шкірою обличчя, а також виключити його зісковзування. Чому процедура стає комфортнішою.
Маска ідеально облягає рельєф обличчя та забезпечує тісний контакт нетканого матеріалу зі шкірою. Більше того, їй властива підсилювальна дія. Тобто гіпоалергенна маска перешкоджає випаровуванню активних речовин з експрес маски. Вони не тільки не зникають, а й убираються в повному обсязі в підшкірний шар.
Багато людей, які випробували на собі дію гіпоалергенної маски із силікону, відзначають, що вона зручна у використанні. Воно й не дивно. Оскільки силікон славиться своєю тонкістю та ніжністю, приємно прилягає до шкірного покриву. Більше того, він є міцним. Саме тому використовувати цю маску можна протягом довгих років.
Інструкція із застосування силіконової маски:
Для початку слід очистити обличчя від косметики та інших сторонніх тіл. Додатково обробіть шкіру пілінговим засобом. Потім накладіть на обличчя маску догляду, а поверх неї накладіть силіконову маску. Акуратно розгладьте її і міцно притисніть до шкіри. Після цього виконайте фіксацію маски, використовуючи спеціальні вушні петлі. Процедура триватиме рівно стільки, скільки того вимагає інструкція, яка додається до тканинної маски. На завершення потрібно промити маску теплою водою і витерти до суха серветками.
Склад: силікон.

Оплата на картку Приват або Моно банку.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Чорний
Розмір:
  • Другой
Продавець
pandora13
pandora13
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?