Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі images niacinome beautecret bird's nes

190 грн
Опис

Використання патчів не тільки допомагає скоротити вплив навколишнього середовища але і глибоко зволожити, додати свіжості і позбавити від дрібних зморшок.
Міні маски, призначені для зони під очима від корейського виробника, включають екзотичний екстракт ласточкиного гнізда. Цей компонент відомий особливо багатим складом мікроелементів і вітамінів. Він навіть нерідко називається сироваткою молодості, але вона вважається корисною для представниць будь-яких поколінь. Серед важливих елементів екстракту:
Фосфор.
Залізо.
Кальцій.
Йод.
Ці речовини благотворно впливають на шкіру, прибирають мімічні зморшки, запобігають їх передчасне поява. Вплив речовин досить тривалий.
Ще один важливий компонент патчів - витяжка чорної ікри. Ця речовина часто входить в різні склади косметичних засобів, оскільки відмінно регенерує шкіру. Епідерміс набуває красивого тон, а сліди втоми зникають.
Зелені водорості, що входять до складу впливають як колаген. Але вони, завдяки речовині фукоідану, є природним компонентом, який відповідає за колір шкіри, а також її еластичність. Речовина дуже ефективно, тому перші ознаки його впливу з’являються відразу ж.
Ще одна водорість в цих патчах - ламінарія, підвищує рівень метаболізму, насичує шкіру кисневими молекулами.
Патчі ідеальні для використання в сучасних умовах, оскільки не порушують звичайний домашній уклад будь-якої жінки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?