Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя з фруктовими та вна кислотами🫐

290 грн
Опис

Маска для обличчя з фруктовими та ВНА кислотами🫐
Маска призначена для відлущення відмерлих клітини поверхні шкіри, одночасно зволожує та насичує цінними живильними компонентами.

Кислоти у складі маски забезпечують м’який пілінгуючий ефект, а натуральні екстракти сприяють живленню та відновленню шкіри.
Активними компонентами маски є:
АНА кислоти (яблучна, лимонна, молочна, гліколева) пом’якшують ороговілі клітини, пришвидшують оновлення шкіри.
ВНА (саліцилова кислота) – прибирає жирний блиск, зменшує запалення та подразнення
Екстракт чорниці – освітлює пігментні плями, попереджує появу зморшок, живить та насичує вітамінами, вирівнює тон шкіри, підтримує її тургор.
Екстракт буряка - при місцевому нанесенні може збільшити вологість шкіри та утримувати належний рівень гідратації. Флавоноїди, які містить цей інгредієнт, допомагають зміцнити і зберегти структуру капілярів.
Екстракт томатів виявляє омолоджуючі та антиоксидантні властивості – усуває зневоднення, насичує шкіру необхідними речовинами, розгладжує зморшки.
Ніацинамід - стимулює синтез природного колагену і керамідів, має ряд протизапальних, регенеративних і антиоксидантних властивостей.
Гіалуронова кислота – не тільки зволожує шкіру, а й активізує роботу клітин шкіри.
Спосіб  застосування: нанести маску рівномірним шаром на шкіру обличчя, шиї та декольте, крім зони навколо очей. Витримати на шкірі 5-10 хвилин залежно від чутливості шкіри та змити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
natali110186
Natali110186
Супер-продавець
Бровари
92% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?