Всі категорії
Додати товар

Відновлювальна тканинна маска реджуран (rejuran perfect healing v tighter) 20 гр х 4 шт

1249 грн -5% 1199 грн
Опис

Завдяки тому, що молекула c-PDRN у 670 разів менша за молекулу шкіри, активні компоненти проникають глибоко в дерму, активуючи процеси відновлення та регенерації.

До складу есенції, якою просочена маска, входять c-PDRN 0,2%, еластичний колаген Purecolla, екстракти хлорели звичайної, насіння какао, люпину білого, квіток латаття білого, пантенол, пальмітоїл трипептид-5 та полі (трипептид – 6) · компоненти, які не тільки зволожують шкіру, але й сприяють синтезу колагену.

Активна інноваційна формула забезпечує регенерацію у глибоких шарах дерми з ефектом підтяжки та розгладжує зморшки. Після її нанесення, шкіра виглядає відпочившою, йде відчуття напруги та втоми.

REJURAN V Tighter має легку текстуру та швидко вбирається у шкіру, не залишаючи відчуття липкості чи жирності. Не містить парабенів, барвників та штучних ароматизаторів, що робить її безпечною для використання при чутливій шкірі.

Регулярне використання ліфтингової маски, забезпечить:

Нормалізацію та покращення потенціалу шкіри до регенерації та відновлення;
Підвищення пружності та еластичності шкіри, її глибоке зволоження, відновлення та оновлення клітин;
Синтез колагену та еластину, омолодження шкіри, розгладжування дрібних зморшок.

Спосіб застосування:

Крок 1 Після очищення підготуйте текстуру шкіри тоніком. Зніміть плівку з верхньої маски та прикріпіть її до області очей та носа.
Крок 2 Зніміть плівку з нижньої маски та прикріпіть її відповідно до форми рота. Протягніть простирадло під підборіддям убік і прикріпіть по лінії підборіддя.
Крок 3 Приблизно через 10-20 хвилин зніміть маску і легкими постукуваннями помасажуйте крем на шкірі для вбирання.

Об'єм: 20гр х 4 шт. (в упаковці)

Склад:

вода, гліцерин, сквалан, бутиленгліколь, дипропіленгліколь, ніацинамід, метилпропандіол, каприліл метикон, вініл диметикон, екстракт хлорели звичайної, екстракт насіння какао, натрію гіалуронат, екстракт алтею рожевого, гідролізований колаген, гідролізований колаген, латаття білого, гідрогенізований полідецен, гідроксиетилакрилат/натрію акрилойл-акрил-1,акрил каприлілгліколь, полігліцерил-10-лаурат, пропандіол, етилгексилгліцерин, аденозин, глюкоза, пентиленгліколь, дикалію гліцирризат, фруктоолігосахариди, фруктоза, сорбітан ізостеарат, ацетилглюкозамін, декстрін, декстрін, , глутаминовая кислота, аспарагиновая кислота, лейцин, дипептид диаминобутироил бензиламид диацетат, пальмитоил трипептид-5, тетрадецил аминобутироилвалиламинобутирик мочевины трифторацетат, аланин, лизин, аргинин, тирозин, фенилаланин, пролин, треонин, валин, изолейцин, гистидин, цистеин, метионин, токоферол, хлорид магнію, кофеїн, ксантанова камедь, динатрій ЕДТА, ароматизатор

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?