Всі категорії
Додати товар

Хіт! екстракт муцина равлика маска для обличчя тканинна маска тканевая probeauty

35 грн -38% 22 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 30 г, тканинна маска на основі равликового екстракту зволожує, відновлює, надає шкірі пружність, еластичність, здоровий колір. Тканина маски рясно просякнута есенцією, яка швидко вбирається, відразу ж надає видимий ефект. Головний компонент маски - фільтрат (муцин) равлика, має дієвий ефект регенерації та підтримки тонусу шкіри, усунення сухості, насичує її поживними речовинами та бореться з віковими змінами. Відмінний засіб, який пом'якшує та розгладжує шкірний покрив, освіжає, загоює дрібні пошкодження, глибоко насичує епідерміс поживними речовинами, вирівнює колір обличчя, уповільнює процеси в'янення, підвищує еластичність шкіри, захищає її від негативного впливу факторів навколишнього середовища.
Спосіб застосування: перед використанням можна покласти в холодильник на 10-15 хв. На очищену шкіру обличчя накладіть маску, потримати 15-25 хвилин, потім зняти, вбити залишки вологи в шкіру і не вмиватися.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?